Jose Mourinho'dan sürpriz İsmail Yüksek kararı! Samsunspor maçında...

Fenerbahçe maçsız geçen 16 günlük aranın ardından yarın Samsunspor deplasmanıyla birlikte çok zorlu bir sürece giriyor. Sarı-Lacivertliler, 22 günde 4’ü lig ve 2’si Avrupa olmak üzere 6 maça çıkacak. Kritik viraj öncesi Samandıra’da keyifler yerinde. Futbolcuların ve Jose Mourinho’nun morali yüksek. Birçok sakatın takıma dönmesiyle kadro da genişledi. Kanarya, zorlu periyodu en az hasarla geçmeye kararlı.

Jose Mourinho'dan sürpriz İsmail Yüksek kararı! Samsunspor maçında...

Jose Mourinho ve öğrencileri en son maça çıktığında tarihler 3 Ekim’i gösteriyordu. Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligi BAY geçmesi ve milli ara nedeniyle tam 16 gün maça çıkmadı. Hasret, yarın Samsunspor ile deplasmanda oynanacak mücadeleyle sona erecek. Mourinho ve ekibi, bu maçla başlayacak periyotta, kasımdaki milli araya kadar 22 günde 6 zorlu sınav verecek. Bunların 4’ü Süper Lig’de, 2’si ise Avrupa Ligi’nde olacak.

Haberin Devamı

Jose Mourinhodan sürpriz İsmail Yüksek kararı Samsunspor maçında...

İsmail riske edilmeyebilir

Kritik viraja girilirken Samandıra’da keyifler yerinde. Milli oyuncuların büyük bölümü İstanbul’a moralli dönmüştü. Bu süreçte kızını evlendiren Jose Mourinho da son derece neşeli. Dünyaca ünlü teknik adamın mutlu olmasının bir diğer nedeni de sakatların büyük bölümünün takıma katılmış olması. Samuel, Çağlar, Mert Hakan ve Maximin idmanlarda yer alıyor. İsmail Yüksek henüz takımla idman tamamlamadı. İrfan Can Eğribayat’ın ise tedavisi sürüyor. İsmail’in Samsun deplasmanında riske edilmesi beklenmiyor.

‘Önce Samsun sonra Manchester’

Portekizli teknik adam, ekibiyle analizini yaptığı Samsunspor’u öğrencilerine de ezberletiyor. Mourinho’nun en büyük endişesi ise oyuncularının aklının 24 Ekim’de oynanacak Manchester United maçına kayması. Başarılı çalıştırıcının bu konuda takıma kısa bir uyarı yaparak, “Manchester United büyük bir rakip ancak bizim için oynadığımız her maçın önemi aynı. Samsun engelini kayıpsız geçelim, sonra Manchester United konusunda da gerekenleri yapacağız” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Jose Mourinhodan sürpriz İsmail Yüksek kararı Samsunspor maçında...

Önce idman sonra yolculuk

Fenerbahçe, Samsunspor maçının son provasını bugün sabah saatlerinde gerçekleştirecek. Taktik ağırlıklı geçeceği öğrenilen idmanda Mourinho, öğrencilerine rakiple ilgili son uyarılarını yapacak. Sarı-Lacivertliler, daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidecek ve saat 17.00’de havalanacak özel bir uçakla Samsun’un yolunu tutacak. Bu şehirde konaklayacağı otele yerleşecek olan Kanarya, maç saatini beklemeye başlayacak. Fenerbahçe kafilesi, yarın mücadelenin ardından yine özel uçakla İstanbul’a dönecek.

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER

YORUM YAZ