Erik ten Hag'dan Fenerbahçe maçı öncesi istifa yanıtı! 'Peri masalı...'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında sahasında Premier Lig devi Manchester United'ı konuk edecek. Müsabaka öncesi İngiliz ekibinin teknik patronu Erik ten Hag, istifa söylentilerine yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Erik ten Hag'dan Fenerbahçe maçı öncesi istifa yanıtı! 'Peri masalı...'

UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak Manchester United'da sıcak bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin teknik direktörü Erik ten Hag, kendisine gelen istifa sözlerine yanıt verdi.

Haberin Devamı

MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında kozlarını paylaşacak. İki takım 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

'YALAN SÖYLÜYORSUNUZ'

Hollandalı teknik direktör, kendisi hakkında çıkan istifa iddialarına cevap verdi.

Gazetecilerin yalan söylediğini belirten Erik ten Hag, "Gürültü sadece basındaki bazı gazetecilerden geliyor, hikaye, peri masalı yazıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Erik ten Hagdan Fenerbahçe maçı öncesi istifa yanıtı Peri masalı...

'PLANA SADIK KALIYORUZ'

Manchester United'ın başarılı olacağını düşünen Erik ten Hag, "Elbette içinde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz ancak yine de kulüp içinde her şey sessiz ve sakin. Plana sadık kalıyoruz ve başarılı olacağımızdan eminiz" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ