Jose Mourinho Ferdi Kadıoğlu'nun yerine o ismi istedi! 27 yaşındaki yıldız için harekete geçildi

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile anlaşma sağlamasının ardından Fenerbahçe sol bek transfer için harekete geçti. Teknik patron Jose Mourinho'nun da kadroda görmek istediği yıldız futbolcu için düğmeye basıldı.

Jose Mourinho Ferdi Kadıoğlu'nun yerine o ismi istedi! 27 yaşındaki yıldız için harekete geçildi

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile anlaşma sağlamasının ardından sarı-lacivertli ekip, sol bek için yıldız futbolcuyu listesine aldı.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton ile transfer görüşmelerini ilerletmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi için İngiltere’ye gideceğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir.

Jose Mourinho Ferdi Kadıoğlunun yerine o ismi istedi 27 yaşındaki yıldız için harekete geçildi

FERDİ GİDİYOR, CHİLWELL GELİYOR

ngiltere Premier Ligi’nde Chelsea’nin kadrosunda büyük bir temizlik kararı almasının ardından birçok oyuncusu satış listesine konmuştu. Fenerbahçe’nin de, Maviler’den sol bek Ben Chilwell, kanat oyuncusu Raheem Sterling ve henüz durumu belli olmayan stoper Benoit Badiashile’yi listesine dahil ettiği öğrenilmişti.

Alınan bilgiye göre Sterling’in, Premier Lig’de kariyerine devam etmek istediği ve menajerler tarafından Aston Villa’ya teklif edildiği iddia edildi. Fenerbahçe’nin, Ferdi Kadıoğlu’nu, 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton’a satması konusunda da el sıkıştığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

5 YILLIK ANLAŞMA YAPACAK

Kanarya’nın kurmaylarının, Brighton’la 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Ferdi’yi resmen satmasının ardından ilk önceliğinin sol bek olacağı ve Jose Mourinho’nun da Premier Lig’den tanıdığı Chilwell için girişimlerin hızlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Jose Mourinho Ferdi Kadıoğlunun yerine o ismi istedi 27 yaşındaki yıldız için harekete geçildi

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

27 yaşındaki İngiliz futbolcunun sözleşmesi 2027’de bitiyor ve Maviler’in elinden çıkarmak istediği sol bekin ayrılığı konusunda her türlü kolaylığı sağlayacağı konuşuluyor.

YORUM YAZ