Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu! Enes Ünal'ın boşluğunu dolduracak...

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes formasını giyen milli oyuncularımızdan Bertuğ Yıldırım, Norwich City'ye transferinin iptal olması sonrası yeni takımını buldu. Erken saatlerde transfer için seyahat eden milli oyuncu yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

Avrupa'da transfer döneminin sonuna yaklaşırken hareketlilik sürüyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in formasını giyen milli yıldızımız Bertuğ Yıldırım da yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

NORWICH TRANSFERİ İPTAL OLMUŞTU

Bertuğ Yıldırım, geçtiğimiz hafta Norwich City'ye transfer olmak adına İngiltere'ye seyahat etmişti. Bitti gözüyle bakılan transfer son anda gerçekleşmeyince milli oyuncu, formasını giydiği Rennes'e döndü. Fransız ekibi, Henrik Meister'i kadrosuna kattıktan sonra Bertuğ Yıldırım ile yollarını ayırmaya kararlı.

Bertuğ Yıldırımın yeni takımı belli oldu Enes Ünalın boşluğunu dolduracak...

YENİ ADRESİ GETAFE

La Parisien'in haberine göre takımıyla sabah antrenmanına katılmayan Bertuğ Yıldırım, İspanya'ya gitti. Milli oyuncu sağlık kontrollerinin ardından yeni takımı ile sözleşme imzaladı. Yapılan resmi açıklamada Bertuğ'un satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katıldığı açıklandı. 

ENES ÜNAL'IN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK

Bertuğ Yıldırım, kariyerine Getafe'de devam etmeye hazırlanırken bir başka Türk golcü Enes Ünal'ın yarattığı etkiyi yaratmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Bertuğ Yıldırımın yeni takımı belli oldu Enes Ünalın boşluğunu dolduracak...

2020 yılında transfer olduğu Getafe'de büyük başarılara imza atan Enes Ünal, geride bıraktığımız sezonun ortasında kiralandığı Bournemouth'a yaz döneminde 16.5 milyon Euro karşılığında bonservisi ile birlikte transfer olmuştu. Getafe, Enes Ünal'ın yerini bir başka Türk golcü Bertuğ Yıldırım ile doldurdu.

 

Bertuğ Yıldırımın yeni takımı belli oldu Enes Ünalın boşluğunu dolduracak...

YORUM YAZ