İtalyan basını son dakika bombasını patlattı! Jose Mourinho istedi Fenerbahçe Moise Kean için devreye girdi

Gelecek sezon için takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe'de, yeni sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Kadrodaki eksiklerle beraber, yıldız isimleri de kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler ile ilgili İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Moise Kean için devreye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

İtalyan basını son dakika bombasını patlattı! Jose Mourinho istedi Fenerbahçe Moise Kean için devreye girdi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho da görevine başladı. Tecrübeli hocanın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler hakkında İtalyan basınında son dakika bombası patladı. 

Haberin Devamı

Memphis Depay, Sergio Ramos, Morata, Casemiro gibi dünya yıldızları için transfer çalışmalarını sürdürdüğü iddia edilen Fenerbahçe hakkındaki flaş gelişmeyi İtalyan basını duyurdu.

TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Giovanni Albanese'nin haberine göre Fenerbahçe, Fenerbahçe ve Fiorentina, Moise Kean ile ilgileniyor. Habere göre; teknik direktör Jose Mourinho'nun da istediği Kean ile bir telefon görüşmesi de gerçekleştirildi. 

İtalyan basını son dakika bombasını patlattı Jose Mourinho istedi Fenerbahçe Moise Kean için devreye girdi

Öte yandan oyuncuyla Bologna'nın da ilgilendiği, İtalya Milli Takımı'nda yeniden forma bulmak isteyen Kean'e İngiltere'den de talipler olduğunu biliniyor.

YORUM YAZ