EURO 2024'te İtalya krizi! Spalletti'den Jorginho'ya şok sözler...

İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti'nin İspanya maçında saha kenarında çok sinirlendiği gözlemlenmişti. İtalyan basını, tecrübeli teknik adamın Jorginho'ya söylediği sözleri ortaya çıkardı. İşte detaylar...

EURO 2024'te İtalya krizi! Spalletti'den Jorginho'ya şok sözler...

EURO 2024'e son şampiyon olarak katılan İtalya Millî Takımı, B Grubu ilk maçında Arnavutluk'u 1-0 geriden gelip 2-1 mağlup etti. Luciano Spalletti'nin öğrencileri, ikinci maçta ise İspanya'ya 1-0 mağlup oldu ve 3 puanda kaldı. İspanya karşılaşmasında İtalya'nın etkisiz oyunu, takımın teknik direktörü Spalletti'yi adeta çılgına çevirdi.

Haberin Devamı

JORGİNHO'YA SÖZLERİ OLAY OLDU!

Luciano Spalletti, ilk yarının sonlarında saha kenarında öfkeli bir şekilde ekrana geldi. Jorginho'ya bakarak bir şeyler söyleyen tecrübeli teknik adam, devre arasında Arsenal'in yıldızını oyundan aldı. Sky İtalya'nın haberine göre Spalletti, Jorginho'ya, "Geriye gelip topu almalı, aksi takdirde oynamasının bir anlamı yok!" sözlerini sarf etti.

EURO 2024te İtalya krizi Spallettiden Jorginhoya şok sözler...

SON MAÇ HIRVATİSTAN İLE

B Grubu'nda 3 puanı bulunan İtalya Millî Takımı, grubun son maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Leipzig Stadyumu'nda 24 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. İtalya'ya rakip olacak olan Hırvatistan'ın ise grupta 1 puanı bulunuyor.

YORUM YAZ