İşte Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek futbolcu! 20 milyon Euro'luk beklenti

Milli yıldız için Brighton ile 30 milyon Euro’ya anlaşıldığı iddiası ortaya atılsa da henüz taraflar el sıkışamadı. Fenerbahçe, rakamı mümkün olduğunca artırmak için İngiliz ekibiyle sıkı pazarlık halinde. Öte yandan Ferdi'nin yerine gelecek yıldız futbolcu listeye alındı.

Fenerbahçe’nin ligde 1-0 kazandığı Adana Demir maçı sonrası tribünler Ferdi Kadıoğlu’nu bağrına bastı. Milli yıldızın ayrılmaması için büyük sevgi gösterisinde bulundu. Ancak Brighton’ın teklifi karşısında yönetimin de kafası karıştı.

Haberin Devamı

SIKI PAZARLIK

Tarafların 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı iddia edilse de henüz bir anlaşma yok. Brighton, bonuslarla 35 milyon Euro teklif ederken, Sarı-Lacivertliler rakamın 40 milyon Euro’yu bulması için sıkı bir şekilde pazarlıkları sürdürüyor. Fenerbahçe’nin elini güçlendiren gelişme ise Arsenal ve Manchester United’ın da Milli yıldıza ilgi duyması ve devreye girmesi.

İşte Ferdi Kadıoğlunun yerine gelecek futbolcu 20 milyon Euroluk beklenti

ADA’YA YEŞİL IŞIK

İki İngiliz devinin de Ferdi’nin menajeriyle temasa geçtiği kaydedildi. 24 yaşındaki oyuncunun Brighton’a olduğu gibi Arsenal ve Manchester United’a da yeşil ışık yaktığı belirtildi. Ferdi Kadıoğlu, kariyerine Premier Lig’de devam etmek istiyor. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe’ye mümkün olan en yüksek bonservisi kazandırmak için yönetimin anlaşacağı takıma imza atmaya hazır.

Haberin Devamı

PATRİCK DORGUAR AŞTIRMASI

Ferdi’nin ayrılığı halinde yerine mutlaka bir sol bek transferi yapılacak. Listede birçok isim var ve menajerlerden de sürekli öneriler geliyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in, Lecce forması giyen Patrick Dorgu’yı listenin ilk sırasına koyduğu öne sürüldü. 19 yaşındaki genç yıldız adayı, İtalyan ekibinde sergilediği müthiş performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

İşte Ferdi Kadıoğlunun yerine gelecek futbolcu 20 milyon Euroluk beklenti

ARAŞTIRMA BAŞLADI

Mario Branco’nun, Nijerya asıllı Danimarkalı sol bekin durumunu araştırmaya başladığı kaydedildi. Lecce’nin genç yetenek için beklentisinin 20 milyon Euro olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, Ferdi’yi umduğu kadar astronomik bir rakama satması halinde, Dorgu gibi yüksek potansiyelli bir oyuncu için kesenin ağzını açabilir.

YORUM YAZ