Ferdi Kadıoğlu için Juventus son kozunu oynadı! Fenerbahçe'ye reddedemeyeceği takas teklifi...

Juventus; Manchester United, Arsenal ve Brighton ile yarıştığı Ferdi Kadıoğlu için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Juventus, bu transferi bitirmek için, SarıLacivertliler’in ilgilendiği yıldızını takasta kullanıp, yeni bir teklif yapmayı planlıyor. Öte yandan İngiliz devi ise Fenerbahçe'nin yıldızını gözüne kestirdi. Detaylara göz atalım...

Ay-Yıldızlılar’ın EURO 2024’e veda etmesinin hemen ardından devlerin Ferdi Kadıoğlu savaşı başlamıştı. Fenerbahçe, turnuva devam ederken Brighton’dan gelen 25 milyon Euro’luk teklifi geri çevirdi. Manchester United ve Arsenal’in da dahil olduğu bu yarışta, sıradaki adım Juventus’tan gelecek gibi görünüyor. Öte yandan İngilizlerin Szymanski isteği de devam ediyor. işte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Szymanski için somut adım atılacak

İngiliz ekibi, geçen sezon yakından takip ettiği Sebastian Szymanski için Türkiye’ye sık sık gözlemci göndermişti. Tottenham, Polonyalı yıldız için somut adım atmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Londra ekibinin Fenerbahçe ile ilk teması kurup bonservis beklentisini soracağı kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu için Juventus son kozunu oynadı Fenerbahçeye reddedemeyeceği takas teklifi...

Tottenham‘ın ayrıca Szymanski ve menajeriyle de görüşme gerçekleştireceği belirtildi. EURO 2024’te beklentilerin altında kalan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda ise 55 maçta 13 gol ve 19 asistle göz doldurdu.

İşte Juventus'un Ferdi planı... 

İtalyan medyası, Siyah-Beyazlılar’ın yıldız futbolcuyu takas ve para formülüyle kadroya katmak istediğini yazdı. Buna göre Juve, Fenerbahçe’nin ilgilendiği Weston McKennie’yi önermeye hazırlanıyor. ABD’li orta saha oyuncusunun yanı sıra 15 milyon Euro’yu geçmeyecek bir bonservis de masaya koyulacak.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu için Juventus son kozunu oynadı Fenerbahçeye reddedemeyeceği takas teklifi...

Manchester da harekete geçiyor

Sarı-Lacivertliler, McKennie ile ilgilense de bu teklife nasıl bir yanıt verileceği belirsiz. Yönetim, Ferdi Kadıoğlu’nu takımda tutmayı planlıyor. Milli yıldız satılacaksa da 40 milyon Euro’lu rakamları görmek istiyor. Öte yandan Manchester United’ın da bu hafta sonuna kadar Fenerbahçe’ye ilk teklifi yapacağı öne sürüldü.

Ferdi Kadıoğlu için Juventus son kozunu oynadı Fenerbahçeye reddedemeyeceği takas teklifi...

Kırmızı Şeytanlar transferde önceliği savunma hattını güçlendirmeye verdi. Stopere De Ligt ve Branthwaite’yı almak isteyen Manchester United, sol bek sorununu da Ferdi’yle çözmeyi planlıyor.

YORUM YAZ