Fenerbahçe'de gözden düştü, ezeli rakip devrede! Transfer an meselesi

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de yeni sezona kısa bir süre kala Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde hızlı başladı. EURO 2024 sonrasında asıl transfer bombalarının patlaması bekleniyor. İşte Süper Lig'de günün en çok konuşulan transfer iddiaları...

HULL CİTY'DEN OKAY SÜRPRİZİ

İngiltere Championship kulübü Hull City, A Millî Takım'ın orta sahası için bir hamle yaptı. Sports Digitale'de yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Kaplanlar, Okay Yokuşlu transferi için girişimlere başladı.

FENERBAHÇELİ YILDIZ BEŞİKTAŞ'A

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar transferde şu ana kadar Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlamıştı. Hasan Arat ve kurmayları eksik diğer bölgeler için transfer operasyonunu sürdürüyor.

Listesinde birçok önemli yıldız bulunan Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlılar stoper rotasyonuna yerli bir isim, orta sahaya pas yüzdesi yüksek ön libero, sağ kanat forveti ve bir de santrfor arıyor.

5 İSİM GÖZDEN DÜŞTÜ
Fenerbahçe'nin bu mevkilerde boşa çıkan 5 oyuncusu var. Samet Akaydin, Rade Krunic, Ryan Kent, Miguel Crespo ve Edin Dzeko siyah beyazlı yönetimin dikkatini çekiyor. Beşiktaş yönetiminde önemli isimler, son yönetim kurulu toplantısında ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yakınlıklarına güvenerek bu oyuncularla ilgili çalışmalar yapabileceğini dile getirdi.

KENT BEŞİKTAŞ'A
Öte yandan bu oyunculardan Ryan Kent'in, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Rangers'tan eski öğrencisi olması bu transferin her an gerçekleşebileceği gelen haberler arasında. (Takvim)

ABDÜLKERİM'E SÜRPRİZ TALİP!

Galatasaray'da şampiyonlukla tamamlanan sezonu EURO 2024'le taçlandıran Abdülkerim Bardakcı'ya Fransa'dan sürpriz bir talip çıktı. Homme du match'ın haberine göre; Marsilya, Bardakcı'yı istiyor. Bu doğrultuda 29 yaşındaki stoperin transferi için 8 milyon Euro'luk bir teklif ve 2025 yılında sona erecek olması sebebiyle iki kulüp arasındaki müzakerelerin kolaylaşabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı
KAAN AYHAN BOMBASI

Performansıyla dikkat çeken Kaan Ayhan'a sürpriz bir talip çıktı. Takvim'in haberine göre Lyon, 29 yaşındaki oyuncuyu takip listesine ekledi. Orta saha ve sağ bekte görev yapan tecrübeli futbolcu için 5 milyon euro bütçe ayrıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılılar, Kaan'ın hiçbir koşulda bırakmak istemiyor. Başarılı oyuncunun 2026'ya kadar olan kontratında iyileştirme olabilir.

Dİ MARİA'NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU! BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPMIŞTI

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, yeni sezona yeni hocası ve yıldız oyuncularıyla hazırlanıyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği Rafa Silva'yı kadrosuna katmıştı. Savunmaya da Paulista'yı transfer eden Kara Kartal, dünya yıldızı Angel Di Maria'nın peşinden koşuyor. Oyuncuya resmi teklifini ileten siyah-beyazlı ekip, heyecanla beklenen transfer için son yanıtını aldı.

Radio Continental'de yer alan habere göre Beşiktaş, Di Maria'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak Arjantinli yıldız, Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. Haberde 36 yaşındaki futbolcunun Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'den gelen teklifi kabul ettiği belirtildi.

SERDAR DURSUN TFF 1.LİG'E

Gelecek sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla sürdüren Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'de güçlü bir kadro kurarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Yeşil-Siyahlı takım, forvet hattına transfer yapmak için harekete geçti.

Serdar Dursun Kocaelispor'un radarında
Kocaelispor'da Recep Durul yönetimi, Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan, 2023/24 sezonunun ikinci yarısında Sarı-Lacivertli takımda kiralık oynayan Serdar Dursun'u transfer listesine aldı.

Transfer görüşmeleri başladı
Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kocaelispor yönetimi, Karagümrük ile sözleşmesi biten Serdar Dursun'u transfer etmek için kolları sıvadı. Körfez, tecrübeli santrfor ile görüşmelere başladı.

Serdar Dursun'un performansı
2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı
SANCHEZ'E DEV TEKLİF

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Davinson Sanchez için dikkat çeken bir iddia geldi. Bir süredir adı Napoli ile anılan Kolombiyalı yıldıza Serie A devinin çok ciddi bir teklif yapma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

Çizme basınına göre Napoli'nin Kolombiyalı stoper için gözden çıkardığı bonservis ücreti 20 milyon Euro olarak yazıldı.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ RAKAM
Haberlerde Galatasaray'ın 30-35 milyon Euro bandında bir beklentisinin olduğu, bu yüzden teklifin kabul edilme ihtimalinin düşük olduğu detayı da yer aldı.

Napoli'nin resmi teklif için Copa America'nın bitmesini beklediği iddia ediliyor. Sarı kırmızılı takımın 9.5 milyon euroya transfer ettiği Davinson 32 maça çıktı, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

SERDAR AZİZ'E SÜPER LİG'DEN TALİP

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin ayrılığını resmi siteden duyurduğu Serdar Aziz'in yeni adresi belli oluyor. Sarı lacivertli takımda yeni teknik direktör Jose Mourinho konuşup transfer görüşmesi için takımdan ayrılan Serdar Aziz'le ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Sarı-Lacivertliler’den ayrılan Serdar Aziz’in yanı sıra serbest statüde bulunan savunma oyuncusu Emanuel Fernandes için girişimlere başladı.

DURUM NETLEŞECEK
Serdar Aziz ve Umut Nayir için Fenerbahçe ile pazarlıkları sürdüren Karadeniz temsilcisi, serbest statüde bulunan 21 yaşındaki stoper Emanuel Fernandes’ten de cevabını bekliyor. 3 oyuncunun durumunun da bir hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

YORUM YAZ