Fenerbahçe'ye Jose Mourinho'dan 2 yeni sol bek! B planı hazır...

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton'a gitti, yerine kimse alınmadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun elinde sadece Oosterwolde kaldı. Yönetim, bu bölgeye takviye için çalışmaya devam ediyor. Portekizli teknik adam ise B planını hazırlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, kadroda düşünmediği iki oyuncuyu sol beke dönüştürerek takıma 2 yeni sol bek kazandırmayı planlıyor. Detaylara göz atalım...

Fenerbahçe'ye Jose Mourinho'dan 2 yeni sol bek! B planı hazır...

Fenerbahçe’de plan, Ferdi Kadıoğlu’nun satılması halinde hemen yerini doldurmaktı. Yıldız futbolcu, 27 Ağustos’ta 30 milyon Euro’ya Brighton’a gitti. Ancak yönetim, birçok isimle görüşmesine rağmen bir türlü yeni sol bek alınamadı ve Avrupa Ligi için kadro UEFA’ya teslim edildi.

Haberin Devamı

B planı için kolları sıvadı 

Sarı-Lacivertliler buna rağmen sol bek arayışından vazgeçmiş değil. Türkiye’de transfer dönemi sona erene kadar çalışmalar sürecek. Diğer yandan Jose Mourinho, B planı için kolları sıvadı.

Portekizli hocanın elinde, Oosterwolde dışındaki diğer sol bek, Karagümrük’ten transfer edilen Levent Mercan. Dünyaca ünlü teknik adam, Levent’in performansından memnun kalmadığı için fazla süre vermedi. Ancak Mourhino, öğrencisine daha fazla şans tanıyıp kazanmaya çalışacak.

Fenerbahçeye Jose Mourinhodan 2 yeni sol bek B planı hazır...

Oğuz'u sol beke dönüştürecek

Jose Mourinho ayrıca Oğuz Aydın’a da güveniyor. Alanyaspor’dan büyük umutlarla 6 milyon Euro bedelle kadroya katılan genç oyuncu, kanat rekabetinde geri planda kalmıştı. Portekizli çalıştırıcı, Oğuz’u sol beke dönüştürerek kendisinden bu bölgede faydalanmak istiyor. Böylece, şu ana kadar pek de faydalanamadığı iki oyuncusundan 2 yeni sol bek gibi katkı almaya çalışacak. Ancak bu planlar sadece ligi kapsayacak. Çünkü iki oyuncu da UEFA listesine yazılamadı.

YORUM YAZ