Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'nin bonusu gündem oldu! 20 golü geçerse...

Al Ahli'den Allan Saint Maximin'i sezon sonuna kadar kadrosuna katarak dikkat çeken Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile de her konuda anlaşma sağladı. Öte yandan Faslı santrforun, sözleşme detayları belli oldu. Yıldız futbolcunun kontratındaki bonus detayı dikkatleri çekti. İşte En-Nesyri'nin sözleşme detayı...

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'nin bonusu gündem oldu! 20 golü geçerse...

Fenerbahçe’nin kadroya katmak üzere hem kulübü Sevilla hem de menajeriyle anlaşmaya vardığı En-Nesyri transferinin detayları da ortaya çıktı. Uçuş planı hazırlanan yıldız futbolcunun bonusu dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü golcü Youssef En-Nesyri’nin transferini 20 milyon Euro’ya bitirdi. Tarafların anlaşmasına göre imzalar geniş bir ödeme planına yayılacak. Edinilen bilgiye göre bu ücretin 4 yıl boyunca 16 taksit halinde ödeneceği belirtildi. Sözleşmede bir de bonus maddesi var. En-Nesyri 4 yıllık dönemde her sene için 20 golü geçtiği takdirde Sevilla’ya ekstra 1 milyon daha ödeme yapılacak.

Fenerbahçenin yeni transferi En-Nesyrinin bonusu gündem oldu 20 golü geçerse...

ÖZEL UÇUŞ PLANLANDI

Özel uçuş planı tamamlanan En-Nesyri’nin bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Faslı yıldızla yapılan görüşmelerde de 4 yıl için toplamda 16 milyon Euro üzerinden el sıkışıldığı öğrenildi. Senelik 4 milyon Euro kazanacak olan oyuncunun menajerine de yüzde 10 ödeme yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı
Ali Koç'tan gece yarısı Youssef En-Nesyri açıklaması!

SEZON PERFORMANSI

Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 resmi müsabakada terletti. 27 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Youssef En-Nesyri takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Fenerbahçenin yeni transferi En-Nesyrinin bonusu gündem oldu 20 golü geçerse...

Öte yandan,

Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki İsviçre temsilcisi FC Lugano ile yarın akşam 21.30’da (TSİ) oynayacağı ilk maçının, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacağı öğrenildi.

YORUM YAZ