Ali Koç'tan gece yarısı Youssef En-Nesyri açıklaması!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gece yarısı flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç, katıldığı organizasyonda bir sürdür transfer için uğraş verilen Youssef En-Nesyri hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı organizasyonda transfer listesine yer alan Youssef En-Nesyri hakkında bir açıklama yaptı. 

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç yaptığı konuşmada, ". Bize 3-4 transfer lazımdı, iki kanat, bir stoper, bir forvet hoca bunu istiyordu. Çağlar’ı istiyordu bitirdik. Maximin’i bitirdik, Oğuz Aydın’ı aldık. Dün bana hoca ‘iyi oyuncu’ getirdin dedi, inşallah dediği gibi üst seviyedir. Çok önceden sol bek Levent Mercan’ı aldık, Alman altyapısından gelmiş o da başarılı olacak. Ferdi’yi çok isteyen var, Ferdi’yi biz daha fazla istiyoruz, Ferdi kalmak zorunda. Forvet transferini de bitirdikten sonra Ağustos’un sonuna kadar kadrolarımızı boşaltıp fırsat transferleri için bekleyeceğiz. Forvete gelince En-Nesyri’yi çok istiyorduk. Hala istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere, buradan selam olsun 48 saat verdim Mario Branco’ya. Oldu oldu, olmadı olmadı B-C-D-E’ye gideceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ