Fenerbahçe'nin genç yıldızı Hollanda'da kendisini buldu! İyi bir başlangıç yaptı

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı olarak kadrosuna kattığı Tiago Çukur, kendisinden beklenilen performansı gösteremeyince başka takımlara kiralanmıştı. Tiago, Hollanda'da kendisine geldi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı En-Nesyri, milli arayı boş geçti. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Hollanda'da kendisini buldu! İyi bir başlangıç yaptı

Tiago, Roda’da kendine geldi Fenerbahçe, 2022’de o dönem ilk kez A Milli Takım’a da seçilen Tiago Çukur’u Watford’dan büyük umutlarla transfer etmişti. 

Haberin Devamı

Tiago'dan iyi başlangıç!

Genç forvet, Dender, Beveren ve Ümraniyespor’a kiralandıktan sonra bu yaz geri alma opsiyonu Sarı-Lacivertliler’de olma şartıyla bedelsiz olarak Roda’ya gitti. 21 yaşındaki oyuncu, yeni takımına iyi bir başlangıç yaptı. Tiago, Hollanda 2. Ligi’nde çıktığı 8 karşılaşmada 2 kez fileleri sarsarken, 2 de asist yaptı. Roda, ligde 9 hafta sonunda 13 puanla 9. sırada yer alıyor.

Fenerbahçenin genç yıldızı Hollandada kendisini buldu İyi bir başlangıç yaptı


En-Nesyri yine boş geçti

Fas, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri B Grubu’nda Orta Afrika’yı konuk etti. Sofyan Amrabat, ilk 11’de başladığı karşılaşmada 90 dakika görev yaptı ve iyi bir performans sergiledi. Uzun yıllar Fas’ın as forveti olan Youssef En-Nesyri ise El Kaabi’nin arkasında yedek başladı.

Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki oyuncusu, 5-0 kazanılan karşılaşmada 65. dakikada oyuna dahil oldu. EnNesyri, oyunda kaldığı sürede 4 kez topla buluşabildi, şut çekemedi, 2 pas denemesinde ise isabet sağlayamadı ve vasat bir görüntü çizdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ