Fenerbahçe'nin en zor 20 günü! Birbirinden kritik sınavlar...

Fenerbahçe, 20 Ekim’deki Samsunspor maçıyla birlikte yoğun ve zorlu bir periyoda girecek. Sarı-Lacivertliler, 10 Kasım’a kadarki bu süreçte 4 lig ve 2 Avrupa Ligi sınavına çıkacak. Kanarya, Samsun, Trabzon ve Alkmaar deplasmanlarına konuk olup, Manchester United ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe'nin en zor 20 günü! Birbirinden kritik sınavlar...

Fenerbahçe için bay haftasıyla milli ara peş peşe geldi. En son 3 Ekim’de Twente deplasmanına çıkan Jose Mourinho ve öğrencileri için sonraki sınav 20 Ekim’de Samsun’da... Ancak bu karşılaşmayla birlikte Fenerbahçe için çok yoğun bir dönem başlayacak. Kanarya, 20 günde 6 zorlu maç oynayacak. Sarı-Lacivertliler Samsun deplasmanından 4 gün sonra, Avrupa Ligi’nde kağıt üzerinde en güçlü rakibi olan Manchester United’ı ağırlayacak. Fenerbahçe, ardından ligde Bodrumspor’u konuk edecek.

Haberin Devamı

Peş peşe zor deplasmanlar

Mourinho’nun ekibi, 3 Kasım’da ligdeki en zorlu deplasmanlarından birine çıkacak. Kanarya, Şenol Güneş yönetiminde üst sıralara çıkmak isteyen Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçenin en zor 20 günü Birbirinden kritik sınavlar...

Yoğun dönem Sivasspor maçıyla sona erecek

7 Kasım’da ise Fenerbahçe bu kez Avrupa Ligi’nde dişli bir rakibe, AZ Alkmaar’a konuk olacak. Fenerbahçe’nin bir sonraki Milli araya kadar olan zorlu ve yoğun fikstürü, 10 Kasım’da Kadıköy’de oynayacağı Sivasspor mücadelesiyle sonra erecek. Bu 6 karşılaşma sonucunda Sarı-Lacivertliler’in lig ve Avrupa’daki gidişatı netleşebilir.

YORUM YAZ