Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri transferi tamam! Sırada sürpriz isim...

Fenerbahçe’nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, dün Sevilla’nın idmanına çıkmadı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Faslı futbolcunun saatler içinde İstanbul’a gelip resmi imzaları atarak Sarı-Lacivertli formayı giymesi bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin sıradaki hedefi ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri transferi tamam! Sırada sürpriz isim...

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Fenerbahçe, İspanya La Liga ekibi Sevilla’dan Sevilla’dan Youssef En-Nesyri için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağlamıştı.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun kulübüyle bonservis ödemesinin vadesi konusunda son görüşmeleri yapan idareciler, başarılı oyuncuyu en yakın sürede İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Youssef En-Nesyri için Sevilla ile 20 milyon Euro’ya anlaşan Kanarya, bonuslarla 25 milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçede Youssef En-Nesyri transferi tamam Sırada sürpriz isim...

PERFORMANSI

Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla’yla 41 maça çıktı. 27 yaşındaki santrfor, 20 gol atıp 3 asist yaptı.

Jose Mourinho, Lugano maçı öncesi konuştu: Buraya kazanmak için geldik

20 MİLYON EURO’YA ALINDI

Sevilla’nın dün sabah Ciudad Deportiva Jose Ramon Cisneros Palacios’ta yaptığı idmanda Fenerbahçe ile anlaşan Youssef En Nesyri yer almadı. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan yıldız ismin en kısa süre içinde İstanbul’a getirilmesi planlanıyor. Malaga altyapısında yetişen Youssef EnNesyri, 2018-2019 sezonu başında 6 milyon Euro bedelle Leganes’e imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Youssef En-Nesyri transferi tamam Sırada sürpriz isim...

Sevilla, 2019-2020 sezonu devre arasında tecrübeli santrforu 20 milyon Euro karşılığında renklerine bağladı. Adı, Al Qadsiah ve Roma’yla da anılan Youssef En-Nesyri, Fas Milli Takımı’nda 73 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, bu müsabakalarda 20 gol sevinci yaşadı.

İBRAHİM SANGARE GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe’nin Nottingham forması giyen İbrahim Sangare transferi için harekete geçtiği iddia edildi. Ada basınında yer alan haberlere göre Sarı-Lacivertliler, 18+2 milyonluk bir teklifte bulundu. Orta sahaya takıma seviye atlatacak bir hamle yapmak isteyen Fenerbahçe kalan bütçesinin büyük bir bölümünü orta sahaya ayırmış durumda.

35 MİLYON EURO ÖDENDİ

Geçen sezon PSV'den 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nottingha Forest'a transfer olan Sangare'nin 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. 43 kez Milli formayı sırtına geçiren futbolcu 11 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Sangare, sezon boyunca 24 maçta forma giydi ve 2 gol, 1 asiste imza attı.

Fenerbahçede Youssef En-Nesyri transferi tamam Sırada sürpriz isim...

 

YORUM YAZ