SON DAKİKA! Sevilla, Youssef En-Nesyri transferini resmen doğruladı! Antrenmana katılmadı

Sevilla, transfer için Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Youssef En-Nesyri'nin antrenmana katılmadığını resmi siteden açıkladı.

SON DAKİKA! Sevilla, Youssef En-Nesyri transferini resmen doğruladı! Antrenmana katılmadı

İspanya La Liga ekibi Sevilla, Fenerbahçe ile transfer konusunda anlaşma sağlayan Youssef En-Nesyri'nin kulüpten ayrılışını tamamlamak üzere olduğu için kulübün izniyle antrenmana katılmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Sevilla'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

'Kulübün bilgisi ve izniyle takımdan ayrılma sürecini tamamlayan En-Nesyri, bugünkü antrenmanda yer almadı.'

SEZON PERFORMANSI

Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 resmi müsabakada terletti. 27 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Youssef En-Nesyri takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Fenerbahçe'ye transfer olacak Youssef En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Faslı santrforun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro.

SON DAKİKA Sevilla, Youssef En-Nesyri transferini resmen doğruladı Antrenmana katılmadı

Malaga altyapısında yetişen Youssef En-Nesyri, 2018-2019 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Leganes'e imza attı. Sevilla, 2019-2020 sezonu devre arasında tecrübeli santrforu 20 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Al Qadsiah ve Roma'yla da anılan Youssef En-Nesyri, Fas Milli Takımı'nda 73 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, bu müsabakalarda 20 gol sevinci yaşadı.

Alexander Djiku: Lugano maçını sabırsızlıkla bekliyoruz
YORUM YAZ