Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken...

Yeni sezon hazırlıklarına Jose Mourinho yönetiminde tam gaz devam eden Fenerbahçe, transferde flaş gelişmeler yaşıyor. Şu ana kadar yalnızca Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, satılacak oyunculardan da oldukça önemli gelirler bekliyor. Özellikle EURO 2024'te performansını katlayan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den 30 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama transfer yapabilir. Bu sırada Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı beklenirken sarı-lacivertli ekipte sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken...

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde 99 puanla ikinci olan Fenerbahçe, yeni sezona Jose Mourinho ile hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör ile şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertli ekip, transferde flaş gelişmeler yaşıyor. Önemli kulüpleri peşine takan Ferdi Kadıoğlu için pazarlıklara 30 milyon Euro'dan başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim takımdan ayrılabilir. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları…

Haberin Devamı

BİTTİ GÖZÜYLE BAKILAN TRANSFERDE KÖTÜ HABER

İNGİLTERE'DEN TALİP

İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe'de performansını arttıran bir diğer isim olan Osayi-Samuel, sarı-lacivertlilere teklif getirdi. Premier Lig ve Championship'te birden fazla kulübün oyuncu için devreye girdiğini kaydetti.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Ferdi Kadıoğlu derken...

BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

İngiliz ekipleri yıldız futbolcu için adeta sıraya girerken, Wolverhampton ve Southampton cephesinin bu transferde gaza bastığı ortaya çıktı. Öte yandan sarı lacivertli kulüp, Bright Osayi-Samuel transferinden ciddi bir bonservis geliri bekliyor. Oyuncunun transfer edilmesi durumunda Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon euro dolaylarında bir rakam elde etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan ve teknik direktör İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından biri haline gelen 26 yaşındaki oyuncu, 4 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı futbolcu, 500 bin Euro bonservis bedeline transfer edilmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ