Fenerbahçe'de transfer şoku! Transfer için dev takım devreye girdi

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını durmaksızın sürdüren Fenerbahçe'de forvet hattı için gündeme son olarak Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri gelmişti. Faslı futbolcu için dün gece kötü haber geldi.

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Hücum hattında Batshuayi'yi kaybeden Sarı-Lacivertliler, yerini Sevilla'dan Youssef En-Nesyri ile doldurmak istiyordu. Fenerbahçe'ye bu transferde dev bir rakip çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ROMA DEVREYE GİRDİ

Sevilla forması giyen ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Youssef En-Nesyri için Roma yeniden devreye girdi. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Roma, En Nesryi'yi transfer etmek için devreye girdi. talyan ekibi, Lukaku'nun yerini doldurmak istiyor. Youssef En-Nesyri'yi Fenerbahçe ve Roma'nın dışında Arabistan'dan Al Quadsiya da istiyor.

Fenerbahçede transfer şoku Transfer için dev takım devreye girdi

SÖRLOTH TRANSFERİ ZORA GİRDİ

Bir dönem Trabzonspor'da oynayan Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak isteyen Roma, Villarreal'in 38 milton Euro bonservis istemesi nedeniyle geri adım attı. Bunun üzerine İtalyan ekibi Sevilla'dan Youssef En-Nesyri için devreye girdi.

Fenerbahçede transfer şoku Transfer için dev takım devreye girdi

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Sevilla, golcü futbolcusu için 20 milyon euro bonservis bedeli bekliyor.Yıldız golcü, geçen sezon İspanyol ekibinde çıktığı 41 maçta 20 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ