Fenerbahçe'de sağlık heyeti değişti! Takım Beyzadeoğlu'na emanet

Fenerbahçe futbol takımı geçen yıl fazlasıyla sakatlık yaşamış ve sağlık ekibi çok eleştiri almıştı. Başkan Ali Koç bu duruma el koydu ve sadece futbolun değil, tüm branşlarda göreve Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu'nu getirdi.

Fenerbahçe'de sağlık heyeti değişti! Takım Beyzadeoğlu'na emanet

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu tüm branşlarda sağlık ekiplerine başkanlık edecek.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM DOKTORLUĞU YAPTI

Uzun yıllar A Milli Basketbol Takımı'nın da doktorluğunu yapan ve 2010 Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazanan ekibin kadrosunda yer alan Beyzadeoğlu, aynı zamanda dünyanın sayılı ortopedi cerrahları arasında yer alıyor.

BİR DÖNEM TFF'DE DE GÖREV ALMIŞTI

Spor yaralanmalarında uzman olan Beyzadeoğlu, bir dönem de Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık ve Performans İcra Kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Uluslararası ve ulusal bilimsel platformda yayınlanmış 62 makale, 213 konferans, panel ve seminer konuşması mevcuttur.

 

MEVCUT DOKTOR KARANLIK, FENERBAHÇE'YE GERİ DÖNMÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin mevcut kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, 2023 yılında sağlık heyetinin başına getirildi. Karanlık, 2009-2012 yılları arasında Fenerbahçe'de çalışmıştı. 52 yaşındaki isim, Al-Jazira ve BAE Milli Takımı'nda da çalıştı.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçede sağlık heyeti değişti Takım Beyzadeoğluna emanet

YORUM YAZ