Fenerbahçe'de krizin adı: Ryan Kent! İnadı bir türlü kırılamadı

Süper Lig'de bu sezon Mourinho'nun isteği doğrultusunda kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi yaşanıyor. Kadroda düşünülmeyen İngiliz futbolcunun inadı, yönetimi ve teknik heyeti pes ettirmiş durumda.

Fenerbahçe'de krizin adı: Ryan Kent! İnadı bir türlü kırılamadı

Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmalarına ağırlık vermiş olsa da kadro içinde de operasyona hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldızlarla kısa süre içerisinde masaya oturulacağı öğrenildi. Sarı Lacivertliler'de aynı zamanda ayrılacak isimler de merak ediliyor. Transfer döneminin son anlarına yaklaşırken art arda ayrılık haberleri de gelen Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi yaşanıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği İngiliz futbolcu Ryan Kent, kendisine gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmedi.

AYRILMAK İSTEMİYOR

İngiliz futbolcuyu Fenerbahçe'den ayrılık konusunda kimse ikna edemiyor. Geçen sezon yönetimin, henüz teknik direktörü açıklamadan transfer ettiği Ryan Kent, İsmail Kartal'ın gözüne girememiş, lisansı dondurulmuştu.

Fenerbahçede krizin adı: Ryan Kent İnadı bir türlü kırılamadı

Mourinho'nun da takımda istemediği Kent, aynı geçen sezonun ara transfer döneminde olduğu gibi sarı-lacivertlilerde kalma konusunda inadını sürdürüyor.

TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

İngiltere, İskoçya, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen teklifleri bir bir geri çeviren Kent, takımda kalacak gibi görünüyor.

Fenerbahçeli Ryan Kent'in Szymanski hayranlığı

Fenerbahçede krizin adı: Ryan Kent İnadı bir türlü kırılamadı

YORUM YAZ