Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun planı tuttu!

Hafta boyunca Alanyaspor’u doğru analiz eden Portekizli teknik adam Jose Mourinho, geriden oyun kuran rakibi karşısında maç boyunca yoğun baskı uyguladı ve farklı galibiyetle istediğini aldı. Kanarya; Tadic (2) ve Dzeko’nun golleriyle Kadıköy’de farklı kazandı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun planı tuttu!

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Corendon Alanyaspor’u konuk eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11’ine göre kadrosunda değişiklik yapmadı. Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada geçtiğimiz hafta deplasmanda 5-0 kazanan takımına güvendi. 61 yaşındaki çalıştırıcı, kalede Dominik Livakovic’i oynatırken, savunma dörtlüsünü Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde’den kurdu. Orta sahada İsmail Yüksek ve Fred Rodrigues oynarken, hücum hattında Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Allan Saint-Maximin yer aldı. Mourinho, gol yollarında ise yine Edin Dzeko’ya güvendi. Alanyaspor’u hafta boyunca iyi analiz eden Mourinho, geriden oyun kuran takımı karşısında maç boyunca yoğun baskı uyguladı ve farklı galibiyetle istediğini aldı.

Haberin Devamı

Aynı 11...

Kanarya, Tadic (2) ve Dzeko’nun golleriyle Kadıköy’de farklı kazandı. Sarı-Lacivertli ekipte İrfan Can Eğribayat, Rodrigo Becao, Levent Mercan, Bartuğ Elmaz, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Cenk Tosun ve Youssef En-Nesyri ise yedek soyundu. Jose Mourinho, bu sezon ilk kez aynı ilk 11 ile takımını sahaya sürdü. Sezon başından beri hem sakatlık hem de transferler dolayısıyla aynı kadroyla sahaya çıkamayan Portekizli çalıştırıcı, Çaykur Rizespor ve Corendon Alanyaspor müsabakalarında aynı 11’i değerlendirdi.

Fenerbahçede Jose Mourinhonun planı tuttu

Usta işi zafer

Fenerbahçe, dün akşam Alanyaspor engelini usta yıldızlarıyla aşmasını bildi. Takımın Sırp yıldızı Dusan Tadic, 43’te perdeyi açarken 65’te maçı koparan sayıyı kaydetti. Başarılı futbolcunun ilk golünün asistini yapan Edin Dzeko, 67’de sahneye çıktı. Bosnalı yıldız, İrfan Can Kahveci’nin pasını iyi değerlendirip golünü attı ve mücadelede son sözü söyledi. Dusan Tadic, Fenerbahçe formasıyla 3. kez bir maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. Tadic, Kadıköy’de Trabzon ve Karagümrük maçlarında da duble yapmıştı. Edin Dzeko ise bu sezon SarıLacivertli formayla 8. resmi mücadelesinde 8. golüne imza attı. Ligde de 4 müsabakada 4 gol atan Dzeko, fire vermeyerek kalitesini gösterdi.

YORUM YAZ