Trabzon'da maç sonu büyük gerginlik! Burak Yılmaz çılgına döndü

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Kayserispor teknik patronu Burak Yılmaz adeta çılgına döndü ve taraftarlarla tartıştı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan maç 2-2'lik skorla kazandı ve puanlar paylaşıldı. Maçın bitmesiyle birlikte Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Karadeniz ekibinin taraftarlarıyla tartışma yaşadı. 

Haberin Devamı

NEFES KESEN MAÇTA PUANLAR PAYLAŞILDI

Heyecan dolu maçta Trabzonspor 2-0'dan geri gelerek skoru 2-2 yaptı. Konuk ekibin golleri 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım, 63. dakikada ise Boa Morte kaydetti. Trabzonspor'un golü 89. dakikada Umut Bozok, 90+7. dakikada ise Denswil'den geldi. 

Trabzonda maç sonu büyük gerginlik Burak Yılmaz çılgına döndü

BURAK YILMAZ ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, soyunma odasına giderken adeta çılgına döndü. Tecrübeli teknik adam, tribünde yer alan Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı. Kısa süreli gerginlikten sonra Burak Yılmaz güçlükle içeriye alındı.

YORUM YAZ