Fenerbahçe'de Jose Mourinho sonrası transfer çılgınlığı! 2 dünya yıldızı için ikna turları...

Fenerbahçe dün önce Jose Mourinho’yu KAP’a bildirdi, ardından iki bomba haber birden geldi. Sarı-lacivertli ekip, iki yıldız futbolcu için harekete geçti ve ikna turları başladı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho sonrası transfer çılgınlığı! 2 dünya yıldızı için ikna turları...

Fenerbahçe, Türk futbolunda ‘yaz transfer döneminin’ tarihini yeniden yazacağı bir sürece girmiş gibi görünüyor. İlk kez Aziz Yıldırım’ın işaret ettiği Jose Mourinho ile önceki gün yapılan kontrat sonrası dün resmi açıklama geldi. KAP’a yapılan bildirimde, Portekizli hoca ile temasa geçildiği aktarıldı. Sportif direktör Mario Branco’nun yürüttüğü tarihi operasyonda, yeni bombaların patlamak üzere olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ İLE YOLA DEVAM

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla 43 maçta 24 gol atan ve 3 de asist yapan Michy Batshuayi’nin sözleşmesi normal şartlarda sona ermişti. Alınan bilgiye göre Belçikalı yıldızın sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonunun kullanıldığı bildirildi. Jose Mourinho’nun da Belçikalı forvetle yola devam etme isteğinin bu imzada kilit rol oynadığı belirtildi.

Fenerbahçede Jose Mourinho sonrası transfer çılgınlığı 2 dünya yıldızı için ikna turları...

OSAYİ-SAMUEL UZATIYOR

Kanarya’nın en önemli oyuncularından biri olan Bright Osayi-Samuel’in kontratı 2025 yılında bitiyor. Fenerbahçe, Avrupa’daki kulüplerin de radarında olan Nijeryalı sağ bekin sözleşmesini uzatmak için menajeriyle görüşmelere başladı. Tarafların kısa bir süre içerisinde ortak noktada buluşması bekleniyor.

Haberin Devamı
Mourinho'nun Ali Koç yanıtı viral oldu!

İLK İSİM İLKAY

İlk isim, Galatasaray’ın da radarındaki İlkay Gündoğan. 1 sezon daha sözleşmesi olmasına rağmen İspanya’dan ayrılmaya sıcak bakan 33 yaşındaki orta saha için teklif iletildi.

Fenerbahçede Jose Mourinho sonrası transfer çılgınlığı 2 dünya yıldızı için ikna turları...

LEWANDOWSKİ BOMBASI

Barcelona ile yürütülen süreçte ikinci isim ise Robert Lewandowski. Alman teknik adam Hansi Flick’in işbaşı yapmasının ardından Barça’da kalmasına kesin gözüyle bakılan Polonyalı yıldız, Jose Mourinho kozu ile ikna edilecek. Barcelona yönetimi de maliyetleri göz önünde bulundurarak, ayrılık konusunda çok katı durmayacak gibi. Zira Flick sonrası ciddi bir revizyona gitmek ve mali anlamda tasarruf etmek Katalanlar’ın bu sezonki en önemli stratejisi.

Fenerbahçede Jose Mourinho sonrası transfer çılgınlığı 2 dünya yıldızı için ikna turları...

MOURİNHO’YA 'SINIRSIZ' VAAT

Lukaku, Talisca, Dybala gibi yürek hoplatacak yıldızlar için de operasyona başlayan Fenerbahçe’nin en önemli kozu Jose Mourinho. Fenerbahçe’ye yakın kaynakların iddiası bu hamleleri doğrular nitelikte. Başkan Ali Koç’un, Jose Mourinho ile pazarlıkların sürdüğü dönemde “Sınırsız transfer bütçesi” vaadinde bulunduğu ileri sürülüyor. Görünen o ki, bu sezon Fenerbahçe için imkansız denilebilecek bir transfer hamlesi yok.

YORUM YAZ