Fenerbahçe'de futbolu bırakan Leonardo Bonucci'den çarpıcı açıklama: Farklı bir son isterdim

Fenerbahçe'ye ikinci yarının başında transfer olan Leonardo Bonucci, sezon sonu futbola veda etti. Tecrübeli isim, İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de futbolu bırakan Leonardo Bonucci'den çarpıcı açıklama: Farklı bir son isterdim

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'de futbolu bırakan Leonardo Bonucci, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. La Gazzetta dello Sport'a kariyeriyle ilgili konuşan Bonucci, çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe'de sezonun ikinci yarısında 13 maça çıkan İtalyan eski yıldız, 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçede futbolu bırakan Leonardo Bonucciden çarpıcı açıklama: Farklı bir son isterdim

İŞTE BONUCCI'NİN AÇIKLAMALARI

Bonucci, Juventus'ta Massimialino Allegri ile yaşadığı tartışma için, "Daha iyi yönetebileceğim içgüdüsel bir tepkiydi. Bunun yerine yaptığım seçimler, beni bir futbolcu ve bir insan olarak geliştiren durumların sonuçlarıydı. Bu günlerde takım içinde doğru şekilde davrandığımın kanıtını elde ettim. En güzel kısmı da takım arkadaşlarımdan gelen özel mesajlardı. Bir oyuncu olarak iyi bir kariyerim oldu ancak hiçbir zaman maske takmadım. Her zaman kendim oldum ve yanlış yaptığımda da sonuçlarına katlandım" dedi.

'DAHA FARKLI OLABİLİRDİ'

Allegri ile tartışma yaşamasının ardından Juventus'tan ayrılmasının kendisi için bir yara olduğunu söyleyen İtalyan eski savunma oyuncusu, "Farklı bir son isterdim. Herkes inandığı gibi davranır ama bence beni kadroda istemese bile farklı bir şekilde yönetebilirdi." diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede futbolu bırakan Leonardo Bonucciden çarpıcı açıklama: Farklı bir son isterdim

'JUVE İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ'

Futbolculuğun ardından antrenörlük için hazırlık yapmaya başlayan Bonucci, hayali için, "Oyuncu olarak başaramadığım için Juventus'ta teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ