Fenerbahçe'de Jose Mourinho istedi, transfer operasyonu başlatıldı! Szymanski’nin geleceğini etkileyebilir

Fenerbahçe, gelecek sezon için yıldız futbolcuları transfer listesine aldı. Sarı-lacivertliler, şimdi de teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği 25 milyon Euro'luk yıldızın peşine düştü. Fakat yıldız futbolcunun transferi gerçekleşmesi halinde Sebastian Szymanski’nin geleceğini değişebilir...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho istedi, transfer operasyonu başlatıldı! Szymanski’nin geleceğini etkileyebilir

Fenerbahçe, orta saha için birçok adayı gündemine aldı, sportif direktör Mario Branco görüşme üstüne görüşme yaptı. Ancak Jose Mourinho, özellikle bir isim için bizzat çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

LUAN PERES’E TAKIM ARANIYOR

Brezilyalı savunmacının Fenerbahçe macerası büyük şanssızlıklarla geçti. İlk sezonunda Rennes maçında sakatlanıp aylarca formasından uzak kalan Luan Peres, geride kalan sezonun ilk haftalarında dizinden sakatlık geçirip ameliyat olmuştu. Sarı-Lacivertliler, sezon öncesi rutin sağlık taramalarından geçirilen 29 yaşındaki oyuncuyu kadroda düşünmüyor. Luan Peres’in 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Sambacı’ya ülkesinden ilgi var. Ancak teklif gelmemesi halinde Luan’ın sözleşmesinin feshedilmesi için menajeri İstanbul’a davet edilecek.

Fenerbahçede Jose Mourinho istedi, transfer operasyonu başlatıldı Szymanski’nin geleceğini etkileyebilir

KONTROLLER BİTTİ TOPUK ZAMANI

Sarı-Lacivertliler’de önceki gün başlayan sağlık kontrolleri ve testler dün sona erdi. Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde sezonun ilk idmanı için bugün Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek. 29 Haziran’a kadar burada çalışmalarını sürdürecek olan Kanarya, Petrelul ile bir de hazırlık maçı oynayacak.

Haberin Devamı

SAMARDZİC ATAĞI

Jose Mourinho istedi, yönetim müthiş bir transfer operasyonu başlattı: Lazar Samardzic... Yönetim, Udinese’nin Sırp yıldızına imza attırmak için Juvenstus ve Lazio ile yarışıyor. İtalyan basınına göre Mourinho, Samardzic’i ikna etmek için bizzat kendisini aradı ve Fenerbahçe’ye çağırdı.

Fenerbahçede Jose Mourinho istedi, transfer operasyonu başlatıldı Szymanski’nin geleceğini etkileyebilir

LAZİO ÇOK İSTİYOR

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, İtalyan devlerinin de radarında. Lazar Samardzic geçen sezon yaz transfer döneminde İnter’in, ocak ayında ise Napoli’nin kapısından dönmüştü. İtalyan medyasına göre Udinese’nin bonservisini 25 milyon Euro olarak belirlediği Sırp yıldız için şu anda Juventus ve Lazio’nun ilgisi var. Ancak Juve için bu transferin öncelikli olmadığı, Lazio’nun ise Samardzic’i kadrosuna katmak adına tüm imkanlarını seferber etmeye hazır.

REKOR KIRILABİLİR

Fenerbahçe’nin, Mourinho’nun çok istediği başarılı orta saha oyuncusu için 20 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği öne sürüldü. Rekor, geçen sezon Marsilya’dan 15 milyon Euro’ya transfer edilen Cengiz Ünder’de. Sarı-Lacivertliler, Sırp yıldızla birlikte yeni bir rekor kırabilir. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu şu anda EURO 2024’te mücadele ediyor. Sırbistan eğer yarın Danimarka’yı yenemezse turnuvaya veda edecek. Bu durumda Samardzic için yapılacak girişimler de hız kazanacak.

Haberin Devamı

SZYMANSKİ’NİN GELECEĞİNİ ETKİLEYEBİLİR

Fenerbahçe, birçok talibi bulunan Polonyalı yıldızı satmayı düşünmüyor. Ancak Samardzic transferinin gerçekleşmesi halinde bu durum değişebilir. Tottenham, Leverkusen Lazio ve Marsilya’nın radarında olan Szymanski için teklifler değerlendirilmeye alınabilir. Başarılı oyuncu, EURO 2024’te umduğu kadar şans bulamadı ve beklenen patlamayı yapamadı. Buna rağmen Sarı-Lacivertliler, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için 15 milyon Euro civarında bir teklif alabilir. Szymanski, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda kariyerinin en başarılı dönemini geçirmiş, 56 resmi maçta 13 kez fileleri sarsıp, 19 da asist yapmıştı.

Fenerbahçede Jose Mourinho istedi, transfer operasyonu başlatıldı Szymanski’nin geleceğini etkileyebilir

YORUM YAZ