Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Premier Lig ekibinin teklifi ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin gözbebeği Ferdi Kadıoğlu için talipler artmaya devam ediyor. Sarı Lacivertliler'in başarılı yıldızı EURO 2024'te de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalanların da sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Premier Lig ekibi Ferdi'yi listesine aldı ve yaptığı teklif ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Premier Lig ekibinin teklifi ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu göz kamaştıran performansıyla EURO 2024'ün en çok konuşulan isimlerinden. Dev turnuvada sergilediği koyduğu oyunla Avrupa'nın önemli kulüplerini de peşine taktı.

Haberin Devamı

İSPANYOLLAR MANŞETLERİNE TAŞIDI

Ay-Yıldızlı ekibin dinamosu İspanyol basınının manşetlerini süsledi.

Yapılan haberlerde şu ifadeler kullanıldı:

Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız ya da Merih Demiral'ın olduğu bir takımda öne çıkmak kolay bir iş değil. Hele beş büyük ligden birinden uzakta oynamak daha da zor. Fenerbahçe oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun durumu, EURO 2024'te eşi benzeri olmayan bir örnek olarak gösterilebilir.

AVUSTURYA MAÇININ YILDIZI OLDU

Salı gecesi oynanan Avusturya karşılaşmasında ise Ferdi'yi 8 kulübün temsilcileri tribünden canlı gözle takip etti. Avusturya karşısında en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kapan, en çok sahipsiz top kazanan oyuncu olan Ferdi, scoutları kendisine hayran bıraktı. 42 kilometreyle dördüncü maçlar sonunda EURO 2024'ün en çok koşan futbolcusu olan 24 yaşındaki sol beki, tribünden, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Arsenal, West Ham United, Fulham, Wolverhampton, Atletico Madrid ve Valencia'nın temsilcileri izledi.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı Premier Lig ekibinin teklifi ortaya çıktı

PREMİER LİG EKİBİNİN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalanların da sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Premier Lig ekibi Ferdi'yi listesine aldı ve yaptığı teklif ortaya çıktı. Premier Lig ekiplerinden Brighton, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Fenerbahçe, başarılı futbolcu ile ilgili tüm seçenekleri turnuva sonrasında değerlendirecek.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı Premier Lig ekibinin teklifi ortaya çıktı

YORUM YAZ