Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü'den siftah! Golünü eşine hediye etti

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçında skor perdesini açan isim olan Çağlar Söyüncü, bu sezonki ilk golünü attı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan ve Galatasaray derbisinde aldıkları mağlubiyet nedeniyle taraftarlarına zorlu bir hafta sonu yaşattıklarını vurgulayan milli stoper, "Bize düşen görev her zaman taraftarımızı sevindirmek, mutlu etmek. Onun için onlara tekrardan teşekkür ederim. Bireysel olarak çok fazla yorum yapmayacağım çünkü bir takım oyuncusuyuz. Takım kazandıysa hepimiz iyiyizdir, kötü oynadıysak hepimiz kötü oynamışızdır. Yendiğimiz için çok mutluyum." dedi.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü'den siftah! Golünü eşine hediye etti

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşırken, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin ilk golünü 26. dakikada Çağlar Söyüncü kaydetti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahasında Becao'nun kafa pasıyla Çağlar topu filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Değişilmezlerden oldu

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak takıma dahil olan 28 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde de bonservisi ile Fenerbahçe'ye imza atarken, takımın değişmez isimlerinden oldu. Çağlar, bu sezon Süper Lig'de 6, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 maçta forma giydi. Çağlar, Union Saint-Gilloise karşısında 90 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncüden siftah Golünü eşine hediye etti

'Bize düşen görev her zaman taraftarımızı sevindirmek'

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan milli stoper, "Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Zorlu bir hafta sonu yaşattık. Bugün tek isteğimiz onlara biraz da olsa moral vermekti, bunu da başardığımız için mutluyuz. Biraz olsun onları sevindirdik. Onlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bize düşen görev her zaman taraftarımızı sevindirmek, mutlu etmek. Onun için onlara tekrardan teşekkür ederim. Bireysel olarak çok fazla yorum yapmayacağım çünkü bir takım oyuncusuyuz. Takım kazandıysa hepimiz iyiyizdir, kötü oynadıysak hepimiz kötü oynamışızdır. Yendiğimiz için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza teşekkür ederim.” dedi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Golümü sevgili eşime armağan ediyorum'

Çağlar, attığı golden sonraki sevincine dair soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

“Gol sevincimi sevgili eşime armağan ediyorum. Allah nasip ederse bebeğimiz olacak. Ona söz vermiştim, gol atarsam o sevindi yapacağım diye. Ona da selamlar olsun.”

Fenerbahçe 2-1 Union Saint-Gilloise (MAÇ SONUCU)
YORUM YAZ