Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe’de transfer gündemi hareketlendi. Bu hafta Ferdi Kadıoğlu-Brighton cephesinde anlaşma haberi beklenirken, sürpriz bir gelişme yaşandı...

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe'de gelecek oyuncuların yanı sıra takımdan gidecek futbolcular için de çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertli ekipte, yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor...

Haberin Devamı

STRATEJİ DEĞİŞİYOR, YENİ ADAY HERMOSO

Asbaşkan Acun Ilıcalı, Ferdi’nin ayrılması halinde yerine yeni bir isim alacaklarını söylemişti. Ancak Milli yıldızın ardından Rodrigo Becao’nun da transfer olması gündemde. Bu gelişme sonrası Jose Mourinho’nun strateji değişikliğine gittiği kaydedildi. Buna göre Portekizli teknik adam, yönetimden hem sol bekte hem de sol stoperde oynayabilecek bir isim istedi. Bu tanıma uyan oyunculardan biri Mario Hermoso.

Bir dönem Beşiktaş’ın da gündemine gelen İspanyol yıldız için maliyet araştırmasına başlandığı belirtildi. 2019’dan beri formasını giydiği Atletico’nun yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki İspanyol yıldız boşa çıkmıştı. Piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen başarılı oyuncu, kulüp kariyerinde 249 maçta stoper, 53 maçta sol bek olarak oynadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor Anlaşma sağlandı...

FAYED YİNE KİRALANACAK

Mısırlı genç stoper, geçen sezonu Sırbistan’ın Novi Paza takımında kiralık olarak geçirmişti. Omar Fayed’e önce Iğdır ardından Karagümrük talip oldu. Her iki kulüp de kiralama teklifi sundu. Ancak Olimpiyatlar’da ülkesi Mısır’la yarı final oynayan 21 yaşındaki savunmacının 1. Lig’e gitmek istemediği ve Süper Lig’den teklif beklediği kaydedildi. Fayed’in manejerinin de Türkiye’ye gelerek yöneticilerle bir görüşme gerçekleştidiği öğrenildi. Mısırlı oyuncunun bir kez daha yurt dışına kiralanma ihtimali de yüksek.

LUAN PERES’E SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe’nin son yıllardaki en şanssız transferi Luan Peres oldu. 2022’de Marsilya‘dan 5.25 milyon Euro’ya gelen Sambacı, buradaki iki sezonsun 403 gününü sakat olarak geçirdi, tam 73 maç kaçırdı. Sarı-Lacivertliler ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Luan’a Fransa’da Brest talip oldu. L’Equipe’teki habere göre 30 yaşındaki futbolcu, savunmasını güçlendirmek isteyen Brest’in adayları arasında yer alıyor. Luan’ın Fransız ekibiyle anlaşması halinde Fenerbahçe’deki sözleşmesini feshederek ayrılması bekleniyor.

BECAO ATALANTA YOLCUSU

Atalanta, Rodrigo Becao için vites artırdı. İtalyan ekibi ilk olarak kiralama teklifi yapmış ancak yönetimi bunu geri çevirmişti. Sarı-Lacivertliler, transferin bonservisle gerçekleşebileceği mesajını gönderdi. Bunun üzerine Atalanta’nın bu kez kiralamada zorunlu satın almayla kartını kullandığı kaydedildi. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Bu arada Becao’nun, İtalyan ekibiyle pazarlıklarda kısa sürede anlaima sağladığı kaydedildi. 29 yaşındaki stoperin Atalanta’ya transfer olarak İtalya’ya geri dönmek istediği iddia edildi. İtalyan basınına göre bu transfer kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor Anlaşma sağlandı...

YORUM YAZ