Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan görüntü: Samsun'da gözlerden kaçmadı

Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe zirve yarışında kritik bir yara aldı. Deplasmandan bir puanla dönmek zorunda kalan sarı - lacivertlilerin ortaya çıkan görüntüsü taraftarları çileden çıkardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan görüntü: Samsun'da gözlerden kaçmadı

Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu. Sarı - lacivertliler, 24. dakikada Dusan Tadic'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başladı. 48. dakikada Holse skora denge getiren golü kaydetti. 62. dakikada ise, dört dakika önce oyuna giren Allan Saint-Maximin'in golüyle Fenerbahçe bir kez daha öne geçti.

Mücadelede dakikalar 88'i gösterdiğinde ise Soner Aydoğdu'nun yerden sert şutunda top filelere gitti ve skora bir kez daha denge geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe deplasmandan iki puan bırakarak ayrıldı.

Samsunspor 2-2 Fenerbahçe (MAÇ SONUCU)

TARAFTARLARI ÇILDIRTAN GÖRÜNTÜ

Fenerbahçe, öne geçtikten sonra hücumu tamamen bırakan bir görüntü çizmeye başladı. Kalabalık bir şekilde geride rakibi bekleyen sarı-lacivertliler, kazanılan toplarıysa gelişi güzel bir şekilde rakip yarı alana gönderdi.

Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan görüntü: Samsunda gözlerden kaçmadı

Fenerbahçe'nin maçın son bölümünü bu şekilde oynaması ve hiçbir şekilde rakip kaleye gitmeyi düşünmemesi sarı - lacivertli taraftarları da çileden çıkardı. Özellikle beraberlik golünün gelmesinin ardından bu görüntü sosyal medyanın gündemine de oturdu.

YORUM YAZ