Fenerbahçe sol beki Belçika'da buldu! Mourinho transfere onay verdi

Trendyol Süper Lig'de son maçında Samsunspor karşısında puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde'den kötü haberi aldı. Hollandalı yıldızın en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu haber sonrası harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, Mourinho'nun da onayını aldığı yıldız oyuncu için harekete geçti.

Fenerbahçe sol beki Belçika'da buldu! Mourinho transfere onay verdi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor karşısında aldığı beraberlik sonrası zirve yarışında ağır yara almıştı. Puan kaybı sonrası özellikle de teknik direktör Jose Mourinho eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Bugün UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'ı ağırlayacak olan Kanarya, 3 puan için mücadele edecek.

Haberin Devamı
Jose Mourinho'dan Manchester United maçı öncesi bomba açıklamalar!

F.BAHÇE KÖTÜ HABERİ ALDI

Samsunspor maçında sakatlanarak oyundan Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Çapraz bağları kopan yıldız sol bekin ameliyat olacağı ve en az 5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sakatlık sonrası sol bek bölgesine yeni bir takviye yapmak adına harekete geçen sarı-lacivertli yönetim kolları sıvadı.

Fenerbahçe sol beki Belçikada buldu Mourinho transfere onay verdi

MOURINHO ONAY VERDİ

Oosterwolde için arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe yönetimi aradığı ismi Belçika'da buldu. Fenerbahçe, sol bek transferi için gündemine Belçika ekibi Club Brugge'da forma giyen Maxim De Cuyper'i aldı. Kanarya'dan yetkililerin önceki gün Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Club Brugge maçında 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunu izlediği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin devre arasında Club Brugge'un kapısını çalması ve transferi bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sol beki Belçikada buldu Mourinho transfere onay verdi

De Cuyper'in kulübüyle olan sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor. Bu sezon 14 maçta forma giyen 23 yaşındaki genç oyuncunun piyasa değeri 12 milyon euro.

YORUM YAZ