Fenerbahçe istedi, Raheem Sterling kıymete bindi! Sürpriz bir takıma önerildi

Chelsea’de beklenen oldu. Menajer Enzo Maresca, aralarında Raheem Sterling’in de bulunduğu en az 20 oyuncunun kadro dışı kaldığını ve takımdan ayrı çalışacağını açıkladı. İngiliz devi, Fenerbahçe ve Juventus’la adı anılan yıldız futbolcuyu ilk olarak sürpriz bir takıma önerdi.

Fenerbahçe istedi, Raheem Sterling kıymete bindi! Sürpriz bir takıma önerildi

Bir kez daha Fenerbahçe’yle adı anılmaya başlayan Raheem Sterling konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz yıldız, ligin ilk haftasında Manchester City ile oynanan ve 2-0 kaybedilen maçın kadrosuna alınmamıştı.

Haberin Devamı

29 yaşındaki kanat oyuncusunun ilk tepkisi, formayı geri kazanmak için mücadele edeceğini söylemek oldu. Ancak Chelsea Menajeri Enzo Maresca, yaptığı son açıklamayla birlikte Sterling’in umutlarına son verdi.

Fenerbahçe istedi, Raheem Sterling kıymete bindi Sürpriz bir takıma önerildi

‘ONLARI GÖRMEYECEĞİM BİLE’

İtalyan teknik adam, “Sterling’le konuştum. Burada süre alamayacağını belirttim. Onun kötü bir oyuncu olduğunu söylemiyorum. Ancak farklı tipte kanat oyuncularını kullanmayı planlıyorum. 42 futbolcuyla birden idman yapmayacağım. Sayımız 21 olacak ve diğerleri ayrı çalışacak. Onları görmeyeceğim bile. İsterlerse 20 senelik sözleşmeleri olsun, bu benim umurumda değil” ifadelerini kullandı. Aralarında Sterling, Lukaku, Kepa gibi isimlerin de bulunduğu yaklaşık 20 futbolcu, A takımdan ayrı çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

MENAJERİ GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAK

İngiliz basını, Raheem Sterling’e Fenerbahçe, Juventus ve Suudi Arabistan’dan ilgi olduğunu yazmıştı. Son olarak Chelsea’nin yıldız futbolcuyu Aston Villa’ya önerdiği kaydedildi. Sterling’in bölgesinde Bailey, Maatsen, Rogers, Buendia, McGinn, Philogene ve Illing-Junior gibi isimlere sahip olan Villa’nın henüz bu teklife yanıt vermediği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun menajerinin kısa süre içinde, oyuncusuna ilgi duyan takımlarla görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

Fenerbahçe istedi, Raheem Sterling kıymete bindi Sürpriz bir takıma önerildi

YORUM YAZ