Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı!

Süper Lig'de bu sezon uzun süredir hasret kaldığı şampiyonluğu yakalamak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilmişken, Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı!

Fenerbahçe'de 8-9 Haziran tarihlerinde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yeni dönem için göreve gelen kurullar, düzenlenen törenle mazbatalarını alarak göreve başladı. Burada konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken, ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulunduğu sözler ise çok konuşuldu. İşte Ali Koç'un o açıklamaları...

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

"Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurullarının değerli Başkan ve Kurul Üyeleri, Sevgili Vefa Bey Başkanım, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım hepiniz saygı ve sevgiyle kucaklıyorum, güzel bir yaz akşamında milli takımımızın müthiş bir zaferi sonrasında güzel bir aile toplantısında sizlerle beraber olmaktan dolayı ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım son derece mutluyuz. Zahmet edip katıldığınız için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ve inşallah önümüzdeki 3 sene boyunca bu ve bundan sonra ki yapacağımız pek çok toplantının, pek çok birlik ve beraberliğin keyifli anlarının başlangıcı olur diye temenni ediyorum."

'BEKLENTİMİZİN ÖTESİNDE BAŞARILARA İNŞALLAH ULAŞIRIZ'

Haberin Devamı

"Ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız Genel Kurulda da ifade ettiğimiz gibi Fenerbahçe çağının başlangıcı ifade ettiğim bu dönemi inşallah hep beraber omuz omuza, birbirimizden güç alarak, birbirimize güç vererek Fenerbahçe’yi beklentilerimizin ötesinde başarılara inşallah hep beraber ulaştıracağız."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Galatasaraya gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı

'ZERRE ŞÜPHEMİZ YOK'

"Ben öncelikle bir önceki dönemde Fenerbahçemize hizmet eden, samimi ve yoğun bir şekilde çalışan, kurullarının vazifelerini Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda heyecanla, gönülden arzu ve istekle yerine getiren tüm Kurul Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımızı iletmek istiyorum.
Her ne kadar bazı arkadaşlarımızın resmi hizmet süreci bitmiş olsa da resmiyeti kaldırıyorum. Sizlerin, tanıdığım kadarıyla -bazılarınızı çok iyi tanıyorum, bazılarınızı iyi, bazılarınızı da daha az tanıyorum- resmi göreviniz olsun ya da olmasın Fenerbahçe aşkınızdan dolayı sonuna kadar Fenerbahçe için mücadele etmeye, hizmet etmeye devam edeceğinizden zerre kadar şüphemiz yok."

VEFA KÜÇÜK'E TEŞEKKÜR

"Yeni dönemdeki kurullarda olacak arkadaşlarımıza da bir kez daha ‘hoş geldiniz’ diyorum. Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah bir önceki dönemde yapılanların üstüne koyarak yeni dönemde sizler de hizmet etmeye devam edersiniz. Çünkü önemli olan iyi günde de kötü günde de kayıtsız şartsız Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda hizmet etmek. Ben, iyi günde kötü günde derken özellikle sizlere kötü günlerde bir gram şüphe etmeden bizlere destek olduğunuz için, yeri geldiği zaman motive ettiğiniz için, yeri geldiği zaman ayağa kaldırdığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sözler bu teşekkürü ifade etmekte tabii ki yetersiz kalıyor ama inşallah seçimlerde de ifade ettiğim gibi bizlere olan kayıtsız şartsız inancınızın meyvelerini hep beraber bu dönemde toplarız, toplayacağız."

Haberin Devamı

"Bir teşekkür de Sayın Vefa Küçük’e etmek istiyorum. Vefa Bey, ‘üç seçim yönettim’ diyor, herhalde milyonların temsil ettiği, milyonların parçası olduğu bu camiada Genel Kurul yönetmede ondan daha tecrübeli kimse yoktur. O ve beraber yönettiği 6 kişi sayesinde herkese, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir seçim sürecini hayırlısıyla uğurlusuyla tamamladık. Onun içinde kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Ve size daha nice Genel Kurul yönetmeyi temenni ediyorum."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Galatasaraya gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı

AZİZ YILDIRIM SÖZLERİ

"Renkli, heyecanlı bir seçim bıraktık geride. Seçimden bir gece önce bir Kongre Üyemizin nikâh şahitliğini yapmaya giderken telefon çaldı. Ben genelde tanımadığım telefonları açmam. Bunu açtım. Karşımda Sayın Aziz Yıldırım vardı. ‘Ben teklifini kabul ediyorum.’ dedi. ‘Tamam Başkanım’ dedim. ‘Bir şartım var, ulusal kanalda olacak ve moderatörsüz olacak.’ dedi."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Galatasaraya gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı

"Başkanım saat 20.00, birkaç saat içinde nasıl ulusal kanal bulacağız? Moderatörsüz kabul ederler mi onu da bilmiyorum. İsterseniz Fenerbahçe TV’de yapalım.’ dedim. ‘Fenerbahçe TV olmasın, ulusal bir kanal olsun, herkes izlesin istiyorum.’ dedi. Ben nikâha gittim. Sonra yurt dışı derneklerimizin 500 küsur kişilik bir tekne gezisi vardı. Ona katıldım. O arada Erol Bey ve ekibimiz, Aziz Bey’in ekibiyle beraber bir kanal tespit ettiler. Tabii bu haber çıkınca kanallar sıraya girdiler. Bu, Fenerbahçe’nin büyüklüğünün göstergelerinden bir tanesi. Sonra Habertürk televizyonu seçildi. Neredeyse hiç reklam yapmadan, spontane bir şekilde gerçekleşen, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık yapmış iki kişinin cumartesi akşamı saat 11.00’da televizyona çıkıp neredeyse televizyon izleyenlerin yarısının izlediği bir program olması bir kez daha Fenerbahçe’nin ne kadar büyük olduğunu bizlere gösterdi."

Haberin Devamı

GALATASARAY'A GÖNDERME

"Bir rakibimiz şampiyon oldu, üç gün ya konuşuldu, konuşulmadı. Fenerbahçe’nin yeni hocası, Fenerbahçe’nin seçimleri konuşuldu. Bu kulübün ne kadar güçlü, kudretli, kuvvetli olduğunu iyi anımsamalıyız ve bu camianın gücünü, enerjisini birbirimize değil, dışarıya vermesi gerektiği zamanlar da çoktan gelip geçmiştir."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Galatasaraya gönderme: Şampiyon oldular, 3 gün ya konuşuldu, konuşulmadı

YORUM YAZ