Yeni takımı şaşırtacak! Fenerbahçe'de Edin Dzeko sürprizi! Ayrılıyor, teklifi kabul etti

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken Türk futbolseverlerin gözü ve kulağı bir yandan da son dakika transfer haberlerinde. Galatasaray, yine ipi göğüslemek için kadrosunu revize etmeyi planlıyor. Fenerbahçe ise Jose Mourinho'nun ismini kullanarak süperstar transferlere imza atmanın peşinde. Beşiktaş ve Trabzonspor da zirveye oynayacak kadro kurmayı amaçlıyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Yeni takımı şaşırtacak! Fenerbahçe'de Edin Dzeko sürprizi! Ayrılıyor, teklifi kabul etti
EDIN DZEKO TEKLİFİ KABUL ETTİ!

İtalyan basınından Sport Mediaset, Hajduk Split'in Edin Dzeko ile anlaşma sağladığını duyurdu. Dzeko'nun Hajduk Split'in yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso ve sportif direktör Nikola Kalinic'in kendisine sundukları teklifi kabul ettiği belirtildi. Golcü oyuncunun, Hırvat ekibi ile iki yıllık sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.


GALATASARAY'DAN MOUKOKO BOMBASI

Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, Mauro Icardi'yi destekleyecek bir ismi daha kadroya dahil etmek istiyor. Adı Galatasaray ile anılan yıldız isim için müjdeli haber Nuri Şahin'den geldi. Bild'in haberine göre Borussia Dortmund takımın forvet oyuncularından Youssoufa Moukoko ve Sebastien Haller'e ayrılmaları için izin verdi.

Haberde, Moukoko'yu takip ettiği belirtilien Galatasaray'ın bu gelişme üzerine devreye girip transferde somut adımlar atabileceği belirtildi.

FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YAPTI

Orta saha arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen Sırp oyuncu Lazar Samardzic için teklif yaptı. Spor Digitale'de yer alan habere göre; 22 yaşındaki oyuncu için en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı.

Udinese bu teklifi kabul etmek istiyor ancak Samardzic tüm teklifleri görüp öyle son kararını vermek istiyor. Sırp orta saha Jose Mourinho'nun liste başı ismi.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DEN PODENCE BOMBASI!

Önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertli takım, bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'da bulunan Portekizli yıldız Daniel Podence'i gündemine aldı.

TEMASA GEÇİLDİ

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeriyle temasa geçtiği aktarıldı. Portekizli yıldızın, Wolves ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Podence, geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta kiralık olarak forma giymiş ve UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'ye rakip olmuştu.

GALATASARAY'DA BARIŞ ALPER KARARI

Önceki gün oynanan ve A Milli Futbol Takımı’nın son 16 tur biletini kazandığı Çekya maçında da söz konusu kulüplerin yetkilileri tarafından izlenen 24 yaşındaki oyuncu için olumlu rapor verildiği belirtildi.

Galatasaray kanadında ise Teknik Direktör Okan Buruk’un satılmasına karşı çıktığı Barış Alper Yılmaz’ı, yönetim de astronomik bir teklif olmadığı sürece kesinlikle satmayı planlamadığı belirtildi. Sarı-kırmızılı idareciler, Barış için 30 milyon eurounun altındaki bir satışa kesinlikle sıcak bakmadığı bildirildi. Galatasaray ile kontrat yenileyen Barış Alper Yılmaz’ın 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

DI MARIA MÜJDESİ

Gabriel Paulista'nın ardından Rafa Silva'yı renklerine katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş yönetiminin ünlü yıldız Angel Di Maria ile el sıkıştığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, Angel Di Maria'nın Siyah-Beyazlılar'a transfer olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı
OOSTERWOLDE'NİN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe formasıyla geçen sezon müthiş bir performans gösteren Jayden Oosterwolde, Avrupa'nın önemli ekiplerinin transfer listesinde yer alıyor. İngiltere'den West Ham United ve Bournemouth'un yanı sıra İtalyan ekipleri Roma ve Napoli de Hollandalı futbolcunun peşini bırakmıyor.

Avrupalı kulüplerin, genç oyuncu için sarı-lacivertli yönetimin kapısını çaldığı öğrenildi. Fenerbahçe, 23 yaşındaki futbolcunun olası satışından 25-30 milyon Euro bonservis bekliyor.

GÜNDEM PATRICK BERG

Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerini tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Norveç ekibi Bodo Glimt forması giyen Norveçli Patrick Berg'i transfer etmek istiyor.

SOL BEKE İKİ ADAY

Geride bıraktığımız sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayan Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... İtalyan basınından aktarılan habere göre Beşiktaş'ın İsviçreli 31 yaşındaki sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgilendiği ifade edildi. Sol bek için başka bir adayı daha gündemine alan siyah-beyazlı yönetim, Roma'nın İtalyan yıldızı Spinazzola için de harekete geçti.

SÜRPRİZ TRANSFER: YANKUBA

Beşiktaş'ın sürpriz bir genç yıldızı da listesine aldığı ortaya çıktı. Scout raporlarına göre Beşiktaş, 19 yaşındaki genç sağ kanat Yankuba Minteh ile ilgileniyor.

Haberin Devamı
GALATASARAY, MARCAO'YU GÜNDEMİNE ALDI!

iİspanyol basınından Vamosmisevilla'da yer alan habere göre Sevilla, Marcao'yu takımdan göndermeye karar verdi.

GALATASARAY GÜNDEMİNE ALDI

Söz konusu haberde Galatasaray'ın, İspanya'dan gelen haber sonrası Marcao'yu gündemine aldığı bildirildi. Brezilyalı stoperin, Sevilla ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ