Alexander Djiku: Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik!

Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, 5-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu, "Açıkçası gerçek Fenerbahçe’yi gösterdiğimizi düşünüyorum, hem gol yemedik hem de çok fazla gol attık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.

Alexander Djiku: Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik!

Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Alexander Djiku, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdiklerini vurgulayan Ganalı stoper, "Hem ofansif hem de defansif anlamda gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Bu şekilde devam etmek istiyoruz'

"Öncelikle Fenerbahçe’nin efsanevi Teknik Direktörlerinden Christoph Daum’un ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileklerimi ifade ederek başlamak istiyorum. İyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim. Hem ofansif hem de defansif anlamda gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk. Açıkçası gerçek Fenerbahçe’yi gösterdiğimizi düşünüyorum, hem gol yemedik hem de çok fazla gol attık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Geçen hafta maalesef talihsiz 2 puan kaybettik ama bu hafta bana göre takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyduk."

'Rakibi çok iyi tanıyorduk'

"Şunu söylemem gerekiyor; Çok zor bir maçtı çünkü iyi bir rakibe karşı oynadık. Ama tabii ki bizlerde buna göre video analizlerimizi yapmıştık. Rakibi çok iyi tanıyorduk. Her ne kadar zor bir maç olmasına rağmen başlangıçta da bu böyle gözüküyordu ama şunu söylemek istiyorum; Rizespor taraftarları takımlarına destek vererek ittiler ama biz ilk golümüzü bulduktan sonra geri çekildiler, dirençleri kırıldı ve ikinci golden sonra tabii ki düğüm çözüldü ve bizler için daha kolay bir maç oldu."

YORUM YAZ