MENÜ

Fenerbahçe'ye dünya devi!

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, sarı lacivertlilerin erkek basketbol takımı sırt sponsorluğu için QNB Finansbank ile imzalanacak anlaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Fırat, önümüzdeki sezon yapılacak sponsorluk anlaşmasının ipucunu verdi.

Fenerbahçe'ye dünya devi!

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, QNB ile sadece basketbolda değil futbol için de görüşme içerisinde olduklarını açıkladı. Fenerbahçe'nin asbaşkanı, gelecek sezon da futbol takımının göğüs sponsorluğu için başkan Aziz Yıldırım ile birlikte QNB Finansbank yöneticileriyle konuştuklarını, büyük olasılıkla da gelecek sezonda Fenerbahçe'nin forma göğüs sponsorunun QNB Finansbank olacağını belirtti.

Önder Fırat, "Bugün burada QNB Finansbank ile erkek basketbol takımının sırt sponsorluğu için toplandık. QNB ile şu an basketbol alanında imza atıyoruz ancak başkanımızın da desteğiyle birlikte gelecek sezon futbola da sponsorluk için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gelecek sezon büyük olasılıkla futbol formalarının göğüs sponsoru da QNB Finansbank olacak" dedi.

Fenerbahçe, bu sezon göğüs sponsorluğu için Türkiye Ligi'nde lider bahis şirketi , Avrupa maçlarında ise Borajet'le anlaşma sağlamıştı.

ÖZET | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray derbi sonucu

Haberin Devamı
YORUM YAZ