MENÜ

Fenerbahçe tek yürek

Kadıköy’ü bu sezon ilk kez tıklım tıklım dolduracak Fenerbahçeli taraftarlar, son antrenmana da gelip takıma sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları da, dev derbi öncesi soluğu tesislerde aldı.

Fenerbahçe tek yürek

Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi tüm biletleri tüketti ve bu sezon ilk kez Kadıköy’ü yaklaşık 50 bin seyircisiyle doldurmak için harekete geçti.

Ancak Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler bununla kalmadı, takımı dünkü son antrenmanı öncesi yalnız bırakmayıp, Can Bartu Tesisleri’nin yolunu tuttu. Çok sayıda Fenerbahçeli futbolsever, teknik heyet ve oyuncuları yaptıkları tezahüratlarla derbiye motive ederken, yaktıkları meşalelerle de onlara sevgi gösterisinde bulunmayı ihmal etmedi. Yanlarında baklava da getiren taraftarlar, bunları oyunculara ikram etti. Teknik direktör Dick Advocaat ve takım kaptanı Volkan Demirel’e de çicek veren Sarı-Lacivertliler, onlardan derbi için galibiyet sözü aldı. Bu arada dünün tek konuğu taraftarlar değildi.

Başarılar dilediler

Hafta boyunca takımı yalnız bırakmayan Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu, Ali Yıldırım ve Önder Fırat’la birlikte soluğu Samandıra’da aldı. Antrenmanı saha kenarından takip eden Yıldırım ve ekibi, oyunculara başarı dileklerinde bulunup, 17 yıllık serinin devam edeceğine olan inançlarını takıma bir kez daha iletti. Bu arada yaklaşık 1.5 saatlik bir idman yapan Advocaat yönetimindeki ekibin, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ