MENÜ

Caner Erkin'in Şenol Güneş itirafı hayrete düşürdü! Yıllar sonra açıkladı...

Eyüpspor ile birlikte Trendyol Süper Lig'e geri dönen Caner Erkin'in Şenol Güneş ile ilgili itirafı çok konuşuldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı ayrıca Ersun Yanal ve Fatih Terim'le ilgili de yorumda bulundu. İşte detaylar...

Caner Erkin'in Şenol Güneş itirafı hayrete düşürdü! Yıllar sonra açıkladı...

Yaz transfer döneminde Başakşehir'den ayrılarak Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin, Teknik Direktör Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e çıkan kadroda yer aldı. 35 yaşındaki futbolcu, bu sezon İstanbul ekibiyle 26 maça çıkıp sekiz gol yedi asistle oynadı ve toplamda 15 gole direkt kaktı sağladı. Tecrübeli futbolcu, TV 100'e verdiği röportajda kariyeri ve çalıştığı eski teknik direktörleri ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Haberin Devamı

'BU ÇOCUK SERSERİ VE...'

ŞAMPİYONLUK VE MİLLÎ TAKIM AÇIKLAMASI

İlk olarak Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren 35 yaşındaki sol bek, "Bence artık şampiyon belli. Galatasaray bu saatten sonra bırakmaz" dedi. 'Millî takıma çağrılmayı bekliyor musun?' sorusuna da yanıt veren Erkin, "Ülkemizde, Avrupa'da olmayan farklı bir şey var. Oyuncular için '30 yaşından sonra performansları düşüyor' deniliyor. Ama öyle bir durum yok. Bence tam tersi. Oyuncular 30 yaşından sonra kalitesini sahaya daha iyi yansıtıyor. Her zaman millî takımda oynamak isterim. Şu anda çağrılırsam yine giderim. Çok rahat oynarım. Bunu kendime güvendiğim için söylüyorum. Her zaman gider oynarım" sözlerini sarf etti.

Caner Erkinin Şenol Güneş itirafı hayrete düşürdü Yıllar sonra açıkladı...

'FARKLI HEDEFLER OLACAK'

Haberin Devamı

Caner Erkin, gelecek sezon Eyüpspor'un Süper Lig'deki hedefi için gelen sorunun ardından ise, "Yine bir hedefi olacak. Belki Avrupa, belki oyun anlamında çok farklı hedefleri olacak. Sonuçta yine bir hedefimiz olacak. Şampiyonluk şu anda konuşulacak bir şey değil gerçekçi olmak lazım" ifadelerini kullandı.

'ŞENOL HOCA İLE ANLAŞAMADIK!'

Caner Erkin, kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktör sorulduğunda, "Ersun hoca ile çok iyiydik. Millî takımda da Fatih hoca ile çok iyiydik. Bunları söyleyebilirim" yanıtını verdi. 'Çalıştığın en zor hoca hangisiydi?' sorusunu da yanıtlayan Caner Erkin, "Şenol hoca diyebilirim. Zor demeyeyim ama anlaşamadık. Anlaşamıyorduk, öyle söyleyeyim" dedi.

Caner Erkinin Şenol Güneş itirafı hayrete düşürdü Yıllar sonra açıkladı...

Tecrübeli futbolcu öte yandan 'Bir daha Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a dönmek ister misin?' sorusuna da şu yanıtı verdi: "Şu anda öyle bir şey yok. Burada zaten mutluyum. Artık 35-36 yaşındayım. Burada güzel bir kariyer bitişi yapabilirim."

YORUM YAZ