MENÜ

Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk sürprizi!

Süper Lig'de haftanın en zorlu mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi kadrolar netleşmeye başladı.

Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk sürprizi!

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın en kritik mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe - Başakşehir maçı öncesi merak edilen bir soru yanıtını buldu. Başta Sarı-Lacivertli taraftarlar olmak üzere herkesin merak ettiği, "Emre Belözoğlu, Fenerbahçe maçına yetişebilecek mi?" sorusunun cevabı geldi.

Kritik maça saatler kala belirlenen Başakşehir 11'inde Emre Belözoğlu'nun da yer alacağı ortaya çıktı. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle takımını zaman zaman yalnız bırakmak zorunda kalan Emre'nin, kendisi için çok duygusal olan bu mücadelede forma giyebileceği ifade edildi.

Emre'nin kendisini hazır hissetmesi sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'nın deneyimli oyuncuyu 11'de oynatma kararı aldığı öğrenildi.


Fenerbahçe Başakşehir canlı izle canlı anlatım / 19.00


Semih kulübede başlıyor

Merak edilen bir diğer isim ise Semih Şentürk. Yıllarca Fenerbahçe'de 'nöbetçi golcü' sıfatıyla ter döküp, sonrasında Başakşehir'e imza atan forvet oyuncusunun durumu ise biraz daha kritik.

Yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle zorlu maça 11'de başlayamayacak olan Semih, ilerleyen dakikalarda hocası Avcı'dan görev bekleyecek.

Yusuf Dursun - Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ