MENÜ

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Galatasaray derbisinde...

Konyaspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da sakatlığını atlatan futbolcusunda. Sarı-lacivertli takımın yıldız oyuncusunun Galatasaray ile oynanacak derbi maçında sahada olabileceği bildirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Galatasaray derbisinde...

Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde’den müjdeli haber... Olympiakos ile oynanan UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında dizinden sakatlanan futbolcunun sezonu kapattığı ifade edilmişti. Futbolcu tedaviye çok iyi cevap verdi ve beklenenden daha çabuk şekilde sahalara döndü.

Haberin Devamı
Oosterwolde paylaştı: Kral geri döndü

MR'I TEMİZ ÇIKTI

Tedavisini yurt dışında tamamladıktan sonra İstanbul’a dönen Hollandalının dün MR’ı çekildi ve temiz çıktı. Yarınki Konyaspor maçıyla birlikte takımla çalışmalara başlayacak savunmacının, gelecek hafta oynanacak olan Kayserispor maçında süre alması planlanıyor. Başarılı oyuncu, bunun ardından oynanacak Galatasaray derbisinde de hazır olacak. Teknik heyetin görev vermesi halinde ilk 11’de sahada yer alabilecek.

İSMAİL KARTAL'IN JOKERİ

Sol bek pozisyonunun yanı sıra stoperde de oynayan futbolcu, burada da kendisini fazlasıyla geliştirdi. Özellikle çabukluğu ile kademelerde etkili bir performans sergilemesi, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın elini rahatlatıyor. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 41 maça çıktı. Oosterwolde söz konusu 41 karşılaşmada iki de gol kaydetti.

Haberin Devamı

KARTAL ERKEN DÖNÜŞÜ MÜJDELEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, menisküs yırtığı saptanan Jayden Oosterwolde'nin sezon tamamlanmadan takıma dönebileceğinin işaretini vermişti .Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Jayden Oosterwolde şu anda iyi bir durumda ve çok güçlü bir kas yapısı var. Biz de beklenenden daha erken döneceğini düşünüyoruz. Lig bitmeden aramıza katılacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ