Rizespor'un transferde gözü Fenerbahçeli yıldızda! Girişimlere başlandı

İlhan Palut’la yola devam eden Çaykur Rizespor, transferde gaza bastı. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'den yıldız futbolcuları kadrosuna katmak adına yoğun görüşmeler yapıyor.

Rizespor’da hedef, üç transfer birden. Giannis Papanikolaou ile Ali Sowe’u kadrosuna katan Çaykur Rizespor, teknik direktör İlhan Palut’un raporu ve scout ekibinin önerileri üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe’den 2 yıldızı renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

2 TRANSFER YAPILDI

Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi 2 yılız futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeşil-mavili ekip, Polonya’nın Rakow Czestochowa takımında forma giyen 25 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Giannis Papanikolaou'yu 3 yıllığına kadrosuna dahil etti.

Rizesporun transferde gözü Fenerbahçeli yıldızda Girişimlere başlandı

Öte yandan Rizespor, forvet hattına takviyede bulundu. Karadeniz ekibi, Gambiyalı santrfor Ali Sowe'u kadrosuna dahil etti. 30 yaşındaki santrforla 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

RİZE’DE FENER HAREKÂTI

Karadeniz ekibi, Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Sarı-Lacivertliler’den ayrılan Serdar Aziz’in yanı sıra serbest statüde bulunan savunma oyuncusu Emanuel Fernandes için girişimlere başladı.

Rizesporun transferde gözü Fenerbahçeli yıldızda Girişimlere başlandı

DURUM NETLEŞECEK

Serdar Aziz ve Umut Nayir için Fenerbahçe ile pazarlıkları sürdüren Karadeniz temsilcisi, serbest statüde bulunan 21 yaşındaki stoper Emanuel Fernandes’ten de cevabını bekliyor. 3 oyuncunun durumunun da bir hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ