Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu! Beşiktaş'tan ilk açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Rakibi mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakan Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, seçimin ardından açıklamalarda bulundu.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu! Beşiktaş'tan ilk açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu’nda beklenen büyük gün sonunda geldi. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi'den daha çok oy alarak yeniden TFF Başkanı seçildi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, seçimin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Genel kurulda 7 sandıkta toplam 281 oy kullanıldı. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan, Hacıosmanoğlu'nun 134, Büyükekşi'nin 129 oy aldığını açıkladı. Baykan, Mehmet Büyükekşi'nin 1, 2 ve 6 numaralı sandıklara itiraz ettiğini söyledi. Bu sandıkların sayılmasının ve yönetim kurulu ile denetim kurulu oylamasının ardından kesin sonuçlar açıklanacak. Öte yandan Baykan, 18 oyun da geçersiz sayıldığını duyurdu.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu Beşiktaştan ilk açıklama geldi

BÜYÜKEKŞİ TEBRİK ETTİ

Mehmet Büyükekşi, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etmek için yanına gitti. İkili tokalaştı, Mehmet Büyükekşi ardından alandan ayrıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp başkanları fotoğraf vermeye başladı.

'DEĞİŞİM HER ZAMAN İYİDİR'

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın açıklamaları şöyle;

Haberin Devamı

Sandıklara oy atan delegeler değişim istedi, bu değişime saygı duymak lazım. Bundan sonra iyi çalışma yapacaklarını bekliyoruz. Onları her halükarda denetleyeceğiz, fikirlerimizi söyleyeceğiz. Değişim her zaman iyidir. Değişim sandığa girdiğinizde belli olur öyle seçim öncesi imzada belli olmaz. Niyet sandıkta tecelli eder.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu Beşiktaştan ilk açıklama geldi

'CAMİAMIZIN İSTEKLERİNİ ÖN PLANDA TUTTUK'

Beşiktaş olarak çok dikkatli davrandık camiamızın özel istekleri vardı. Camiamızın isteklerini ön planda tuttuk. O yüzden çok müsterihiz biz. Başkan seçildikten sonra yönetim kurulu seçimi biraz bana ters geldi. Şu anda yönetim kurulu seçimi için oy atacağız. Bu aslında yanlış bir uygulama buna da bir çözüm bulmak lazım

YORUM YAZ