Usta kalemden dikkat çeken Can Keleş sözleri! 'Gözdesi olur'

Süper Lig ekiplerinden Karagümrük formasını giyen Can Keleş'in Beşiktaş'a transferi tamamlandı. Bu transferin ardından görüşlerini aktaran usta yazarımız Tunç Kayacı, 22 yaşındaki futbolcunun özellikleri hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Usta kalemden dikkat çeken Can Keleş sözleri! 'Gözdesi olur'

Geçtiğimiz sezon Karagümrük formasıyla adından söz ettiren Can Keleş, yeni sezonda Beşiktaş formasını terletecek. Geçen sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla 35 resmi maça çıkan Can Keleş, 5 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

Can Keleş'in Beşiktaş'a transferinin ardından yazarımız Tunç Kayacı değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE TUNÇ KAYACI'NIN DEĞERLENDİRMELERİ: 

Geçtiğimiz sezon ortası Al Musrati ve Muçi transferleri ile ses getiren yeni yönetimin sükseli ve pahalı transfer stratejisi yeni sezon öncesi de sürüyor ve süreceğe de benziyor. Tabii ki bu stratejide en büyük etken Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmalarına rağmen lig sonunda Galatasaray ve Fenerbahçe ile oluşan muazzam puan farkı. Her ne kadar taraftar, ligin sonunda kupa ile teselli bulmuş gözükse de ligdeki puan uçurumunu ve başarısızlığı unutmuş değil.

Beşiktaş, yeni transferini böyle duyurdu! 'İçe katetmeye biraz'erken başladı…'

Yönetim mesaj veriyor...

Önce işe teknik adam değişikliğiyle başlayan ve bunu çözen yönetim, üst üste flaş isimlerle de iki ezeli rakibine bu sene meydanı boş bırakmayacağının mesajını veriyor. Tabii ki güçlü kadrolar ve yıldız isimler çok çok önemli ama bir de takım olmak duygusu iyi işlenmeli. Özellikle Beşiktaş, her sıkıştığı dönemde önemli marka isimleri transfer etmiş ama bu oyunculardan büyük hayal kırıklığı yaşamış bir takım. Bırakın katkılarını onları gönderirken bile büyük zararlar gördü. Lens’ten, Adem Layiç’e en son da Rebiç gibi maliyetli isimlerden çok çeken bir takım oldu Beşiktaş.

Haberin Devamı

Avusturya’dan gelseydi...

Ben biraz da Can Keleş transferine bu cepheden bakıyorum. Belki direkt Avusturya’dan Beşiktaş’a gelseydi soru işaretleri çok fazla olabilirdi. Ama Karagümrük formasıyla Süper Lig’de oynaması ve ligi tanıması bence büyük avantaj. Üstelik Avusturya, lig olarak üst düzey gözükmese de Avrupa’nın futbolda önemli ülkelerine futbolcu ihraç etmede çok başarılı. Yani futbol altyapısı iyi yetiştirici bir ülkeden gelip bu ligde kendini kanıtlamış kabul ettirmiş bir isim Can Keleş. Rachid Ghezzal’dan sonra kanatlarda tam istediğini alamayan Beşiktaş’ın elinde Rashica ve genç Mustafa Hekimoğlu gibi isimler var ancak forma rekabeti ve yarışmacı kimlik çok önemli.

Usta kalemden dikkat çeken Can Keleş sözleri Gözdesi olur

Kapanan defanslara karşı...

Bence bu bölgede güçlü rakipleri olan Can Keleş’in Karagümrük performansı ve oyun stiliyle şutörlüğü önemli artıları bana göre. Üstelik takımda, yapacağı ortaları ve asistleri çok iyi değerlendirecek bir Immobile gibi güçlü bir gol silahı var. Tek çekincem boş tribünlerden gelip şampiyonluk özlemi olan dolu tribünlerin baskısı ve devamlı önde oynayan kapanan defanslar karşısında çözüm üretip üretemeyeceği...

Haberin Devamı

Forma, Kartal’ın pençesinde!

Açıkçası forma, aslanın ağzında değil Kartal’ın pençesinde! Çalışkan kişiliğiyle, profesyonelliğiyle Can Keleş, van Bronckhorst’un forvetteki gözdesi olursa sürpriz olmaz.

Usta kalemden dikkat çeken Can Keleş sözleri Gözdesi olur

Hollandalılar’ın en büyük özelliği iyi bir altyapıya bakar ve takım oyununa uyumuna. Avusturya alt yapısıyla Can Keleş, Hollandalı teknik adamın aradığı niteliklere sahip, kısaca biraz da top Can Keleş’te. Topu kaptırırsa... Formayı almak bu sezon Beşiktaş’ın kadrosuna bakarsak kolay değil.

YORUM YAZ