Beşiktaş bombayı patlattı! Dünya şampiyonu geliyor

Transfer döneminde bombaları peş peşe patlatan Beşiktaş, gözünü sol beke dikti. Yönetim, Arjantin formasıyla Dünya Kupası’nı kaldıran yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti!

Beşiktaş bombayı patlattı! Dünya şampiyonu geliyor

Yeni sezonda yer alacakları tüm kulvarlarda da şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda bir kadro kurmaya çalışan Siyah-Beyazlılar, gözünü sol bek hattına çevirdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

‘Gedson devam edecek gibi...’

Slovenya kampını tamamlayan ve İstanbul’a dönen Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2024-2025 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Siyah-Beyazlılar’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel, transfere dair açıklamalarda bulundu. Gedson Fernandes’in geleceği hakkında konuşan Yücel, “Şu anda Beşiktaş’ın oyuncusu, resmi teklif geldi ama sonra o iş bozuldu. Tekliflerini geri çektiler. Şu anda Beşiktaş’ın oyuncusu, devam edecek gibi gözüküyor” dedi.

Beşiktaş bombayı patlattı Dünya şampiyonu geliyor

Mustafa Hekimoğlu: Gurur duyuyorum

Kartal’ın genç yıldızı Mustafa Erhan Hekimoğlu, Slovenya kampında basın mensuplarına konuştu. Grazer’le oynanan hazırlık maçında iki gol-bir asistle oynayarak kalitesini gösteren 17 yaşındaki golcü, “Çok özel anlardı benim için. İnşallah Beşiktaş’ta daha çok goller atarım. Bu takımın bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gollerime resmi maçlarda da stadımızda da devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Beşiktaş, yeni transferini böyle duyurdu! 'İçe katetmeye biraz'erken başladı…'

Yakup Arda’dan hocasına övgü

Beşiktaş’ın genç oyuncularından Yakup Arda Kılıç, teknik direktör Van Bronckhorst ile uyumlu çalıştıklarını söyledi. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, “Giovanni hocanın genç olması, bizimle daha alakalı olmasına sebep oluyor. Yaşı büyük hocaların iletişimi yüksek olmuyor. Gio hocanın iletişimi bizimle çok iyi” sözlerini sarf etti.

TARAFTARA MÜJDEYİ VERDİ

Tagliafico önerildi

Geçen sezon Beşiktaş’ın en fazla sorun yaşadığı bölgelerin başında gelen sol bek mevki için Siyah-Beyazlılar’ın gündemine yeni bir ismin geldiği ortaya çıktı. Kara Kartal’a Lyon’un Arjantinli sol beki Nicolas Tagliafico’nun önerildiği bildirildi. Takımın Kongolu sol beki Arthur Masuaku’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, bu ismi satıp Arjantin Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası Şampiyonu olan oyuncuyu almayı planlıyor.

Beşiktaş bombayı patlattı Dünya şampiyonu geliyor

8 milyon Euro...

Geçtiğimiz sezon Fransız ekibiyle 31 maçta görev alan 31 yaşındaki futbolcu 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan tecrübeli futbolcunun 8 milyon Euro’luk piyasa değeri bulunuyor. Arjantin formasıyla da 63 maça çıkan Tagliafico 1 gole imza attı.

YORUM YAZ