Transfer iddiaları gündemdeydi! Mats Hummels'ten flaş Beşiktaş sözleri: 'Hata yaptım'

Sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılan Mats Hummels Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, transfer iddiaları günlerce gündemde yer alsa da, gerçekleşmemişti. Hummels'ten günler sonra Beşikta açıklaması geldi. Bir podcaste konuşan Hummels Beşiktaş için 'Hata yaptım' ifadelerini kullandı. Bakın neden...

Transfer iddiaları gündemdeydi! Mats Hummels'ten flaş Beşiktaş sözleri: 'Hata yaptım'

Uzun yıllar Borussia Dortmund forması giydikten sonra bu sezon sonunda sarı-siyahlı ekipten ayrılan ve gelecek sezon nerede forma giyeceği merak edilen Alman yıldız Mats Hummels'in adı bir süre önce Beşiktaş'la anılmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'la transfer iddialarının alevlendiği esnada, kartal pençesi yapıp  sosyal medya hesabında paylaşan Hummels, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırsa da transfer gerçekleşmedi. 

Transfer iddiaları gündemdeydi Mats Hummelsten flaş Beşiktaş sözleri: Hata yaptım

GÜNLER SONRA AÇIKLADI

"Alleine ist schwer" podcast programında açıklamalarda bulunan Hummels, 'kartal pençesi' pozu hakkında konuştu. 'Hata yaptığını' söyleyen Hummels şu ifadeleri kullandı:

"Kartal pençesini havalı olduğu ve sosyal medyada çokça yer aldığı için yaptım. Birçok kişi, bunu bir transfer duyurusu olarak yorumladı. Gerçekten küçük bir hata yaptım ve ne yazık ki bunu çok geç fark ettim."

YORUM YAZ