Süper Lig devine transferde kötü haber: Adını dünyaya duyurduğu kulübüne geri döndü!

Süper Lig devinin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen yıldız futbolcu Xherdan Shaqiri'nin yeni adresi belli oldu. İsviçreli yıldız, tüm dünyaya adını duyurduğu eski kulübüne geri döndü. İşte detaylar...

Süper Lig devine transferde kötü haber: Adını dünyaya duyurduğu kulübüne geri döndü!

Xherdan Shaqiri'nin Chicago Fire ile sözleşmesinin feshedildiği ve İsviçreli oyuncunun serbest bırakıldığı duyurulmuştu. Bu açıklamanın ardından Süper Lig devi Beşiktaş, transfer konusunda devreye girmişti. Ancak, İsviçreli yıldız, eski kulübünün yolunu tuttu. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kulübü açıklamıştı 

Formasını giydiği MLS ekibi Chicago Fire, İsviçreli oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğini açıklamıştı. Yaptığı açıklamada Chicago Fire'ın sportif direktörü Georg Heitz, "Xherdan ile yaptığımız görüşmelerin ardından yollarımızı ayırmanın iki tarafın da yararına olduğuna karar verdik. Kulübe yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor ve kariyerinin bundan sonraki bölümü adına başarılar diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig devine transferde kötü haber: Adını dünyaya duyurduğu kulübüne geri döndü

Ayrılık sonrası konuşan Xherdan Shaqiri de, "Kariyerimde yeni fırsatlar adına doğru zamanın bu olduğuna inanıyorum. Chicago'da geçirdiğim süre boyunca bana destek olan kulübüme ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Fire'a bundan sonrası adına başarı diliyorum" demişti. 

Haberin Devamı

Performansı

2022'de Olympique Lyon'dan Chicago Fire kadrosuna katılan Xherdan Shaqiri, kulübü ile çıktığı toplam 73 maçta 16 gol, 20 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş devredeydi

Sky DE'nin haberine göre; Beşiktaş, Panathinaikos, AEK ve Suudi Arabistan'dan bazı kulüpler, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Xherdan Shaqiri'nin mali şartları hakkında bilgi aldı.

Yeniden Basel'de!

İsviçre ekibi Basel, eski oyuncusu Xherdan Shaqiri'yi kadrosuna kattığını açıkladı. İsviçreli yıldız, Basel'de sergilediği performansla adını dünyaya duyurmuş ve Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan hayranına sürpriz!
YORUM YAZ