Vincent Aboubakar, Beşiktaş taraftarını çıldırttı!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonuna deplasmanda 2-0'lık Samsunspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile ilgili yeni gelişmeler var. Kamerunlu golcünün son kararı, siyah-beyazlı kulübü çıkmaza sokmuş durumda. Kulüple inatlaşan yıldız futbolcunun talebi de belli oldu. İşte detaylar...

Vincent Aboubakar, Beşiktaş taraftarını çıldırttı!

Beşiktaş, gözden çıkarılan Vincent Aboubakar’la en kısa sürede yollarını ayırmayı planlıyor. Sözleşmesi 2025’te bitecek Kamerunlu golcü ise gitmemek için direniyor ve kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddeden Aboubakar yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alıyor. Kulüple inatlaşan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar, Beşiktaş taraftarını çıldırttı

KADRODA OLMASI ZOR

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, "Bundan sonra kadroda yer alman çok zor" mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Galatasaray’la oynadıkları Süper Kupa ve ligdeki Samsunspor maçlarında kadroya yazmamıştı. Hollandalı hocanın, Aboubakar’a şans vermeyi düşünmediği aktarıldı.

FENERBAHÇE'YE ELENMİŞLERDİ

15 GOLE KATKI KOYDU

Geçen sezon 19 tanesi ilk 11 olmak üzere toplamda 34 maçta forma giyen Aboubakar, 12 gol ve 3 asistlik performans göstermişti. 32 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 3.4 milyon euro. Aboubakar'ın bu tavrı, sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının da tepkisini çekmiş durumda.

Haberin Devamı

EYÜPSPOR YALANLADI

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Kamerunlu golcü ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kulaksız, "Aboubakar haberleri doğru değil. Oyuncuyla ilgili bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ