SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbul'a geliyor! İşte Beşiktaş'a kavuşma saati

Transfer döneminde takımı güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, hücum bölgesini güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İtalya'nın en iyi golcülerinden biri olan İmmobile ile anlaşan Siyah-Beyazlılar'da İkinci Başkan Hüseyin Yücel, transferi bitirmek için İtalya'ya gitti!

Geçtiğimiz sezonu unutturmak isteyen ve bu sezon taraftarını mutlu etmek isteyen Beşiktaş, transferde hareketli günler yaşıyor. Forvet hattını güçlendirme amacı olan Siyah-Beyazlılar, dünyaca ünlü golcü İmmobile ile anlaşmış ancak Lazio'ya takılmıştı. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, bu transfer için devreye girdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İLK TRANSFER PAULİSTA

Beşiktaş transfer dönemine Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista'yı transfer ederek başlamıştı. Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Sambacı stoper bedelsiz olarak transfer edilmişti.

SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbula geliyor İşte Beşiktaşa kavuşma saati

YÜCEL RAFA SİLVA'YI GETİRMİŞTİ

Kara Kartal, hücum bölgesine ilk transferini ise Portekizli yıldız Rafa Silva'yı alarak yapmıştı. Rafa transferi için uğraş veren Hüseyin Yücel, Portekiz'e giderek yıldız oyuncuya imza attırmış ve İstanbul'a getirmişti.

SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbula geliyor İşte Beşiktaşa kavuşma saati

BU SEFER ROTA İTALYA!

İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Lazio'nun tutumunun ardından İtalya'ya gitmeye karar verdi. İmmobile transferindeki pürüzleri çözmek için dün gece Roma'ya giden Yücel, İtalyan kulübü ile anlaşarak İmmobile'yi İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbula geliyor İşte Beşiktaşa kavuşma saati

BUGÜN AÇIKLANACAK

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun dün gece geç saatlerde aktardığı bilgiye göre Beşiktaş, İmmobile transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan gazeteci bugün Siyah-Beyazlılar'ın İmmobile transferini resmen açıklayacağını iddia etti.

İŞTE GELİŞ SAATİ

Ciro Immobile'yi İstanbul'a getirecek olan uçak Fiumucino'dan TSİ 19:45'te hareket edecek. 22:00'de İstanbul'a iniş yapacak.

TAM BİR GOL MAKİNESİ

İddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'nın ardından Ciro Immobile için de geri sayıma geçti. İtalyan santrforu sezon başına 5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya ikna eden siyah-beyazlılar, Lazio ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. 8 sezondur Roma ekibinde oynayan 34 yaşındaki oyuncu muhteşem bir kariyeri sahip. İşte A'dan Z'ye İmmobile:

SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbula geliyor İşte Beşiktaşa kavuşma saati

Juventus altyapısı patentli Immobile, genç yaşlarda 3 kez başka takımlara kiralandı. 2012'de bonservisini alan Genoa'da kimliğini kazandı. Asıl patlamayı 1 sezon sonra 13.5 milyon Euro'ya dönemin bonservis rekorunu kırarak gittiği Torino'da yaptı. 34 maçta ağları 23 kez havalandırarak gol krallığına ulaştı. BU etiketi İtalyan santrfora Dortmund'un kapılarını açmasına rağmen Bundesliga'da beklenilen performansı sergileyemedi. 2016'da Sevilla'ya kiralandıktan sonra devre arasında kalıcı olarak İspanya'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Ülkesinde forma giyme arzusu ağır basınca Sevilla'dan en büyük çıkışını yaptığı Torino'ya kiralık gitti. 14 maçta 9 gole (5 gol-4 asist) katkı yapan başarılı santrafor, eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. Sonraki yaz Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, İmmobile'yi kulübe kazandırdı. 2019-20'de kariyer sezonunu geçirerek 36 golle Gonzalo Higuain'in Serie A'daki rekorunu egale etti.

SON DAKİKA: Ciro Immobile özel uçakla İstanbula geliyor İşte Beşiktaşa kavuşma saati

Ronaldo ve Lewandowski'yi geçerek Avrupa'da en çok gol atan oyuncu olarak Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Lazio'da geride kalan sezon haricinde 7 sezon üst üste çift haneli gol sayılarına ulaştı. Ağları 207 kez havalandırırken 4 defa krallık tacını taktı. Şu an Lazio tarihinin en skorer oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.

Kariyerinde büyük bir sakatlık yaşamadı. Ancak son iki sezonda Hamstring (kas yırtılması) sorunu mevcut. 2023-24'te bu nedenle 8 maç kaçırırken 2022-23 sezonunda ise 10 karşılaşmada oynayamadı.

7 YABANCININ BİLETİ KESİLDİ!

 

YORUM YAZ