Beşiktaş'ta transfer hareketliliği! 7 yabancının bileti kesildi

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transferde hızını yükseltti. Siyah-beyazlı ekip, gelecek oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak isimler için de planlamalarını sürdürüyor.

Kadrosunu güçlendirerek 2024- 2025 sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş, bir taraftan da yabancı oyuncularını elden çıkarmaya çalışacak. Şu anda mevcut kadroda tam 19 sözleşmeli yabancı futbolcusu olan Siyah-Beyazlılar, yoğun bir mesai harcayacak.

Haberin Devamı

Kara Kartal’da Ciro Immobile bekleyişi mutlu sonla bitmek üzere... Yıldız isimle 2 yıllığına el sıkışan yönetim 34 yaşındaki futbolcuya 5 milyon Euro maaş artı bonus ödemesi yapacak. Menaceri aracılığıyla kulübü Lazio’yla sözleşme fesih görüşmelerini yapan İtalyan golcünün, bu hafta bitmeden Çizme ekibiyle bağlarını koparması bekleniyor. Alacaklarına karşılık Lazio’dan bonservisini isteyen ve kesin olarak yolları ayırma kararı aldığını Lazio’lu yetkililere ileten Immobile’nin, şimdiden İstanbul hazırlıklarına başladığı ifade edildi.

GİO HOCA GOLCÜSÜNÜ İSTİYOR

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, başarılı oyuncuyu bu hafta İstanbul’a getirip imzaları attıktan sonra yıldız ismi hemen Slovenya kampına yetiştirmeyi planlıyor. Teknik direktör Gio van Bronckhorst da transferin bir an önce tamamlanıp yeni golcüsüyle hazırlıklara başlamayı istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta transfer hareketliliği 7 yabancının bileti kesildi

HERMOSO’YA INTER KANCASI

İtalyan basını, Serie A devi Inter’in Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan İspanyol stoper Mario Hermoso’yu transfer etmek için girişimlere başladığını duyurdu. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun da formasını giydiği Inter, sezon sonu itibarıyla Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Mario Hermoso’yu kadrosuna katmak istiyor. Mario Hermoso ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Siyah-Beyazlılar’ın, Hermoso’ya yıllık 4 milyon Euro teklif ettiği belirtilmişti. 28 yaşındaki savunmacı, bu sezon Atletico Madrid formasıyla 40 maçta 3 bin 467 dakika görev yaptı ve 2 gol atıp, 2 asist kaydetti.

YENİDEN CENK TOSUN

Siyah-Beyazlı kulübün efsane ismi olan Cenk Tosun’la Kara Kartal’ın sözleşmesi sona ermişti. Lig bitiminde soluğu A Milli Takım’la EURO 24’te alan ve görev aldığı kısa sürede başarılı bir görüntü ortaya koyan Cenk’le ilgili olarak kararını veren yönetim, tecrübeli isimle sözleşme uzatma kararı aldı. İdareciler, tatilden döndükten sonra Cenk’le İstanbul’da bir araya gelip kontrat yenilemeyi hedefliyor. Cenk’in de birçok kulüpten teklif olmasına rağmen önceliğini Beşiktaş olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

7 YABANCININ BİLETİ KESİLDİ

Hem yeni gelen 12 yabancı kuralına uygun bir kadro yapısı hazırlamak isteyen Beşiktaş Yönetimi hem de takıma artık direkt katkı verecek isimlerle yola devam edecek. Geçen yıllardaki hatalardan ders çıkaran Kartal, bu yönde hareket ediyor. Ante Rebic, Alex Oxlade Chamberlain, Daniel Amartey, Ajdin Hasic, Javi Montero, Ante Rebic ve Vincent Aboubakar gibi isimlerle yollar ayrılacak.

Beşiktaşta transfer hareketliliği 7 yabancının bileti kesildi

MONTERO İÇİN 2 TALİP BİRDEN

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta geleceği merak konusu olan Francisco Montero için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun, İspanya’dan 2 kulübün radarında olduğu öne sürüldü. Espanyol ve Alaves’in Francisco Montero ile ilgilendiği aktarıldı. Yabancı kontenjanını açmak isteyen Beşiktaş’ın İspanyol savunma oyuncusunun ayrılığı konusunda zorluk çıkarması beklenmiyor.

YORUM YAZ