SON DAKİKA! Beşiktaş'tan resmi Mourinho açıklaması!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho ile ilgili açıklama yaptı. Yücel, bazı maddelerde anlaşamadıkları için Mourinho ile masadan kalktıklarını ifade etti

Beşiktaş'ın da teknik direktör listesinde yer alan Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler'le 2 yıllık bir sözleşmeye imza atacak olan Portekizli teknik adam, Beşiktaş'ın da  listesinde yer alıyordu.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Mourinho ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Hüseyin Yücel'in açıklamaları şöyle;

Değerli Beşiktaşlılar,

Bir süredir futbol kamuoyunda tartışılan Beşiktaş’ın yeni sezondaki teknik direktörü konusuyla ilgili yanlış bilgilerin yayılmasını önlemek amacıyla bir açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır.

Teknik direktör çalışmalarımız kapsamında Başkanımız Sayın Hasan Arat ve transfer komitemizin de bilgisi dahilinde Jose Mourinho ile temasa geçilmiş, görüşmeler olumlu yönde ilerlemiştir. Mourinho ile futbola dair birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmuş, görüş birliğine varılmıştır. Ancak belli maddelerde ortak paydada buluşamamız masadan kalkmamıza neden olmuştur.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Beşiktaştan resmi Mourinho açıklaması

Mourinho ile görüşmelerimizin bir sonuca ulaşamamasının nedeni Beşiktaş'ın âli menfaatlerini her şeyin üstünde tutmamızdır.

Kendi şahsi kaynaklarımızı dahi Beşiktaş’ın kendi öz kaynağı olarak gören bir anlayışla, hiçbir surette elimizi taşın altına koymaktan çekinmeden çalışmaya devam edecek, hem transfer döneminde hem de 2024-25 sezonunda Beşiktaş ailemizi gururlandıracak işler yapacağız. Tüm bunları yaparken aklı selimden de uzak kalmayacak, bu süreçlerin sonunda mutlaka büyük başarılar kazanacağız.

HÜSEYİN YÜCEL NE DEMİŞTİ

Hüseyin Yücel Mourinho için daha önce yaptığı açıklamada "Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş olarak Jose Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Beşiktaştan resmi Mourinho açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez de, Jose Mourinho hakkında konuştu. Göçmez, "Jose Mourinho ve sosyal medyada ismi geçen hocalarla görüşüyoruz. Bizim kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimiz var. Buna uygun her hocayla görüşürüz" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE AVRUPA'DA MANŞETLERDE

YORUM YAZ