İmmobile ve Rafa Silva'nın ardından bir yıldız daha! Beşiktaş transferde durmuyor

Hücum hattına Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi iki dünyaca ünlü yıldızı ismi ekleyen Beşiktaş'ın durmaya niyeti yok. Kara Kartal, kanat transferi için harekete geçti.

İmmobile ve Rafa Silva'nın ardından bir yıldız daha! Beşiktaş transferde durmuyor

Ghezzal ve Cenk Tosun ile vedalaşan, Rebic ve Vincent Aboubakar'ı kadrosunda düşünmeyen Beşiktaş, Rafa Silva'nın ardından Ciro Immobile'yi transfer ederek hücum hattına renk kattı. Kara Kartal, kanat transferi için gaza bastı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

IMMOBILE: BEN DE ONLARI MUTLU EDECEĞİM

2 yıllık imzayı atıp resmen Beşiktaşlı olan Immobile önceki gece havalimanından çıktıktan sonra çok sayıda taraftarın meşalelerle kendisini karşılaşmasına sonrası büyük mutluluk yaşadı. Yöneticilerle konuşan İtalyan yıldız, "Hayatımda uzun süredir böyle bir an yaşamamıştım. Çok güzel duygular. Beklediğimden daha da etkileyiciydi, ben de onları mutlu edeceğim" diyerek sevincini paylaştı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul’a geldi

Bu isimlerle yapbozun iki parçasını tamamlayan Beşiktaş, Avrupa'dan talipleri olan Semih Kılıçsoy'u kulübe gelen 18 milyon Euro'luk tekliflere rağmen göndermedi. Teknik heyet, yönetimin 30 milyon Euro değer biçtiği genç oyuncudan çok şey bekliyor. Ara dönemde kadroya katılan Ernest Muci de hücum hattında farklı mevkilerde değerlendirilerek takımın jokeri olacak.

Haberin Devamı

İmmobile ve Rafa Silvanın ardından bir yıldız daha Beşiktaş transferde durmuyor

PAZARLIKLAR KIRAN KIRANA SÜRÜYOR

Beşiktaş'ta gözler, hücum bölgesinin tamamlanması adına kanat pozisyonuna yapılacak transfere çevrildi. Kartal'ın gündeminde Sassuolo'dan Armand Lauriente ve Toronto'dan Lorenzo Insigne bulunuyor.

İmmobile ve Rafa Silvanın ardından bir yıldız daha Beşiktaş transferde durmuyor

Ancak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un kadroda genç oyuncular istemesi nedeniyle Insigne'nin arka planda kaldığı öğrenildi. Bu nedenle Lauriente için kulübüyle pazarlık yapılıyor. İtalyanlar 10 milyon Euro bonservis isterken Beşiktaş rakamı aşağı çekmeye çalışıyor.

YORUM YAZ